DOKTORKA MARIJANA ČUDOTVORKA: Dijego Košta spreman za finale LŠ?
Foto: Clubatleticodemadrid.com

Napadač Atletika počeo sa treninzima

DOKTORKA MARIJANA ČUDOTVORKA: Dijego Košta spreman za finale LŠ?

Fudbal -
Španski mediji navode da se Košta tokom jučerašnjeg dana vratio u prestonicu Španije i da je odmah posetio jednu specijalizovanu kliniku da bi snimio mišić desne noge da bi proverio da li je tretman u Beogradu urodio plodom

MADRID - Najbolji igrač Atletiko Madrida Dijego Košta mogao bi da zaigra u subotu protiv Reala u finalu Lige šampiona.Španski mediji navode da se Košta tokom jučerašnjeg dana vratio u prestonicu Španije iz Beograda i da je odmah posetio jednu specijalizovanu kliniku da bi snimio mišić desne noge da bi proverio da li je tretman u glavnom gradu Srbije urodio plodom.Dijego Košta i igrač sredine terena Arda Turan trenirali su danas sa saigračima, što bi moglo da znači da će biti spremni za finale LŠ.

"Trener Dijego Simeone imao je na raspolaganju kompletan sastav u pripremama za meč kojim će klub zatvoriti sezonu. Svih 22 članova prvog tima otputovaće u petak ujutro u Portugaliju", objavio je Atletiko na klupskom sajtu.

Napadač Atletika je u utorak doputovao u Beograd gde je bio na tretmanu kod doktorke Marijane Kovačević, koju španski mediji nazivaju "čudotvorkom". Španski mediji navode da je Marijana godinama razvijala supstancu koju je dobijala od konjske placente koja je u kombinaciji sa elektrotalasima davala pozitivne rezultate u lečenju povreda zglobova, muskulature i mekih tkiva. Ona je lečila brojne poznate svetske fudbalere.Košta se povredio prošle subote na meču poslednjeg kola Primere protiv Barselone (1:1). "Jorgandžije" su osvajanjeg ovog boda došli do titule u Primeri. Finale LŠ između Reala i Atletika na programu je u subotu od 20,45 časova u Lisabonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track