DRULOVIĆ: Drugo poluvreme je model igre koji tražim
Foto: Fonet

Reakcija

DRULOVIĆ: Drugo poluvreme je model igre koji tražim

Fudbal -
Cilj u utakmici jeste bio i dobra igra i rezultat. Sa pozitivnim rezultatima stiže i samopouzdanje, a to je jako bitno, rekao je vršilac dužnosti selektora Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u prijateljskom meču u Dablinu selekciju Republike Irske sa 2:1. Golove su postigli Long u osmom, Mekarti autogol u 48. i Filip Đorđević u 68. minutu.Vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović posle meča je kazao: "Izuzetno sam zadovoljan i srećan. Moja prva utakmica na klupi „A“ tim i odmah pobeda. Po teškom terenu pobedili smo odličnu reprezentaciju. Dominirali smo, pre svega u drugom poluvremenu u svim segemtnima. Čestitao bih igračima, na fantastičan način uradili smo sve što smo se dogovorili. Istina, malo smo lošije ušli smo u utakmicu", rekao je Drulović.

"Prvi gol primili smo invidualnom greškom kapitena. Taj gol nas je poremetio, ali vratili smo se brzo i stvorili nekoliko prilika za gol. Cilj u utakmici jeste bio i dobra igra i rezultat. Sa pozitivnim rezultatima stiže i samopouzdanje, a to je jako bitno. Drugo poluvreme je model kako treba da igra selekcija Srbije"..., rekao je Ljubinko Drulović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track