IVAN: Sara i Aki su mi sumnjivi, ali ne znam šta su radili iza WC!

Ljubomoran

IVAN: Sara i Aki su mi sumnjivi, ali ne znam šta su radili iza WC!

Stars -
Taj njihov susret je bio mnogo sumnjiv. Znam da su bili sat vremena iza WC. Ne znam šta su tamo radili, ali znam da se nešto dešava, rekao je Ivan

Ivan Marinković sumnja da se nešto desilo između Sare i Akija.

On je izjavio da je njegova i Sarina priča mnogo kompleksna i da ne bi mogao u nekoliko rečenica da objasni kakve su emocije u pitanju.

"Rekao sam da mi se Sara sviđa i da sam se zaljubio, a stvar koja me i dalje drži pored nje je to što znam kakav je njen odnos sa mnom i sa ostalim muškarcima u kući. U suprotnom bih se odmah povukao. Naš odnos se menja iz dana u dan.", priznao je Ivan.

Njih dvoje se od žurke konstantno svađaju, a razlog je Akijevo udvaranje Sari. Bar tako Ivan misli. On nije ni pomislio da su se Aki i Sara ljubili, ali je rekao da je predosetio da se nešto dešava.

"Taj njihov susret je bio mnogo sumnjiv. Znam da su bili sat vremena iza WC. Ne znam šta su tamo radili, ali znam da se nešto dešava.", rekao je Ivan i dodao da neće da vrši pritisak na Saru da mu ispriča, jer su im ionako odnosi poljuljani.

"Sara i ja smo odlučili da prekinemo svaku komunikaciju, ali non-stop to kršimo. Čas se ona meni obrati, čas ja njoj.", objasnio je Marinković.

Povodom ulaska negove bivše žene Goce Tržan u petak na žurku, Ivan je objasnio da mu je drago što ju je video, ali i da nije očekivao da će biti toliko hladna prema njemu.

"Očekivao sam Gocin ulazak na Farmu. Drago mi je da sam je video, samo što sam mislio da će biti drugačije, da će biti bolja prema meni, ali eto.", rekao je Ivan.

Podstetimo, Aki Marković je došao na žurku u petak. Onda je predložio Sari da prošetaju i da mu pokaže stoku, na šta je misica pristala. Jedno vreme su opušteno ćaskali, a onda je Aki krenuo u akciju i poljubio Saru. Pljuštali su poljupci na sve strane, a onda su se odjednom razišli, svako na svoju stranu kako ih neko ne bi video.

http://www.youtube.com/watch?v=_P6l8oitwVM
http://www.youtube.com/watch?v=ib_z4WKPRWo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track