BORI SE ZA ŽIVOT: Bejzbolkom razbio glavu maturantu

Napad u kafiću

BORI SE ZA ŽIVOT: Bejzbolkom razbio glavu maturantu

Crna Hronika -
Stefan J. (18) ima teške povrede glave, da su ga neorohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju

KRAGUJEVAC - Darko R. (21) juče je u kafiću "Tabasko" u kragujevačkoj Kosovskoj ulici bejzbol palicom teško povredio maturanta Politehničke škole Stefan J. (18). Napadač je u bekstvu, a lekari Urgentnog centra se bore za život mladića.

"Učenik Politehničke škole Stefan J. koji je napadnut bejbol palicom životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život", izjavila je portparol te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević.Ona je dodala da Stefan J. ima teške povrede glave, da su ga neorohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju.Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović kaže da je Stefana J. napao Darko R. juče u kaficu "Tabasko" koji se nalazi preko puta Politehničke škole.Đorović je naglasio da je policija Darka R. hapsila i pre oko dve godine kada je metalnom sekirom napao učenika Prve tehničke škole i školskog policajca koji je u tom napadu odmah intervenisao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track