KRAJ KOJI ĆE RASPLAKATI MNOGE: Merjem se vraća kao sultanija Hurem?!

Pomirila se sa producentima

KRAJ KOJI ĆE RASPLAKATI MNOGE: Merjem se vraća kao sultanija Hurem?!

Pop kultura -
Publiku očekuje veliko iznenađenje jer će poslednje scene u seriji, koje se toliko iščekuju, uz Halita Ergenca odigrati upravo Merjem

Publiku serije "Sulejman Veličanstveni" očekuje veliko iznenađenje u finalnoj epizodi četvrte sezone. Naime, Merjem Uzerli, koja se nadavno porodila i na svet donela devojčicu Laru, vraća se kao Hurem u popularnoj seriji Sulejman Veličanstveni, koju možete da gledate na TV Nova!

Tursko-nemačka glumica napustila je snimanje veoma uspešne turske serije "Sulejman Veličanstveni" u trećoj sezoni. Premorena od snimanja koja su trajala danima Merjem se bez reči preselila u Nemačku, gde se lečila od depresije i ubrzo saznala da je trudna, dok je publika bila šokirana što je više neće gledati u ulozi sultanije Hurem, koju je tako verno dočarala. Na njeno mesto došla je glumica Vahide Gordum koju je publika na kraju prihvatila, ali serija bez Merjem ipak nije ista.

Međutim, kako javljaju turski mediji ovih dana, Merjem se pomirila sa produkcijom i prihvatila angažman u njihovoj novoj seriji, ali isto tako navodno je prihvatila i da se vrati u seriju "Sulejman Veličanstveni" kao sultanija Hurem i to u poslednjoj epizodi.

"Publiku očekuje veliko iznenađenje jer će poslednje scene u seriji, koje se toliko iščekuju, uz Halita Ergenca odigrati upravo Merjem. U poslednjoj epizodi je planirano da se prikažu njihove smrti", rekao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track