Lažno prijavila da su je četvorica silovala?

Sumnjiva optužba

Lažno prijavila da su je četvorica silovala?

Crna Hronika -
T. B. (35), koja tvrdi da su je napastvovala četvorica nepoznatih maskiranih muškaraca, policiji prećutala da su svi zajedno u kafani proveli celo prethodno veče

NOVI SAD - Sumnjiva prijava.Policija proverava da li je T. B. (35) iz Veternika u subotu lažno prijavila da su je silovala četvorica nepoznatih mladića koji su bili maskirani fantomkama. Ukoliko se pokaže da nije govorila istinu, biće podneta prijava protiv nje.- Sumnjamo u istinitost njenih reči zato što smo nakon provere utvrdili da je mnogo toga prećutala i da se deo njenog iskaza ne poklapa sa činjenicama - kaže sagovornik iz policije.T. B je došla u policiju i podnela prijavu protiv četvorice muškaraca rekavši da su je prethodnu noć na silu uvukli u dvorište osnovne škole „Ivan Gundulić“ u Čeneju i zatim silovali.- Stajala sam na autobuskoj stanici i čekala autobus. Bilo je 2.20 časova. Odjednom su mi prišli i pokušali da me odvuku do škole. Opirala sam se i vikala, ali u okolini nije bilo nikoga da mi pomogne - ispričala je ona inspektorima.Pošto su je odvukli do škole, pocepali su s nje odeću, a potom su je, kako je rekla, redom sva četvorica silovali.- Kad su završili, pobegli su, a ja sam ostala u dvorištu - rekla je T. B.Policija je odmah sprovela istragu. Na njenom telu pronađeni su tragovi sperme, što je nesumnjivo potvrdilo da je imala seksualni odnos.- Međutim, ispostavilo se da joj ti mladići nisu nepoznati. Ona je, naime, bila s njima u lokalnoj kafani u Čeneju, gde su celo veče zajedno pili alkohol - kaže sagovornik Kurira.Posle ponoći T. B. i četvorica muškaraca otišli su zajedno do školskog dvorišta, gde ih je ona, navodno, oralno zadovoljila.- Ona je tvrdila da ne može da prepozna napadače jer ih se ne seća. Inače, ona je poznata kao zavisnik od narkotika - kaže naš sagovornik.

T. B. tvrdi da je ovde silovana
T. B. tvrdi da je ovde silovana

KC Vojvodine: Nemamo prijavu silovanjaU Kliničkom centru Vojvodine kažu da tokom vikenda nisu pregledali nikoga ko je prijavio da je silovan.- U takvim slučajevima policija žrtvu uvek dovede kod nas. Poslednjih dana nijedna žrtva silovanja nije pregledana, niti mi imamo podatke da se takvo nešto dogodilo - rekla nam je Jelena Jurišin, portparol KC Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track