MASOVNO SKIDANJE SAKOA: Vujošević, Nikolić i navijači ismejali pravila oblačenja (VIDEO)
Foto: Twitter/Grobarka‏@ima1tim

Bunt u Pioniru

MASOVNO SKIDANJE SAKOA: Vujošević, Nikolić i navijači ismejali pravila oblačenja (VIDEO)

Košarka -
Vujošević je nedavno kažnjen sa 34.500 dinara zbog neprikladnog oblačenja, pošto je skinuo sako tokom utakmice sa Mega vizurom.

BEOGRAD - Učesnici utakmice Partizan - Radnički pobunili su se u Beogradu simbolički protiv pravila Košarkaške lige Srbije o skidanju sakoa, a pritom i dobro zabavili publiku u Pioniru. Trener Partizana Duško Vujošević ranije je već bio kažnjen zbog toga što je skidao sako, što je pravilo koje je počelo da se primenjuje od polovine ove sezone u Super ligi. Vujošević je sako večeras skinuo u 15. minutu. Sudija Ilija Belošević ga je opomenuo, trener je odmahnuo rukom i dobio ovacije publike. Oko 1.500 prisutnih gledalaca počelo je tada da skandira treneru Radničkom i bivšem strategu Partizana Miroslavu Nikoliću da se skine.

http://www.youtube.com/watch?v=DAf9MU3ogvk
Foto: Twitter/Grobarka‏@ima1tim
Foto: Twitter/Grobarka‏@ima1tim

Navijači su potom pozvali i sportskog direktora Partizana Dragana Todorića da skine sako, što je on i učinio, a onda mu se priključila i ceo stručni štab Partizana.

http://www.youtube.com/watch?v=6YmIm4qjDCE

Publika se već tada dobro zabavljala, a onda su pozvali i novinara SOS Kanala Vladana Tegeltiju da se skine. On je nosio majicu, ali se skinuo do pojasa i takođe dobio ovacije.

http://www.youtube.com/watch?v=N-5G_P9eWLg
http://www.youtube.com/watch?v=Jv-7cjcpHNo

Treneru Partizana niko nije stigao ni da postavi pitanje o sakoima.

"Znam šta ćete da me pitate. To je smešna priča. Ja nikad to ne radim teatralno, ali večeras malo jesam. Uvek kad me prođe šok, pošto kroz klupu "teče struja", instiktivno skinem sako i bacim ga, ne razmišljam o tome. Ja se najbolje osećam u svom radnom odelu, a to je trenerka. Nije mi jasna tolika briga o kostimu. Voleo bih da je liga regularna... Uleteo sam u provokaciju u predgrađu, ali voleo bih da se svi ponašamo normalno", rekao je Vujošević.Trener Radničkog Miroslav Nikolić sam je počeo priču o odevanju, čim se obratio novinarima.

"Lep ambijent je bio večeras. Ja sam podržao skidanje sakoa, ne zbog Partizana, Crvene zvezde ili ove situacije, već iz principa. Ja sam milion puta skidao sako. Oznojim se u žaru borbe, a tako i igrači vide da je i tebi stalo. I sad ja treba da gledam šta nosim, da li imam kaiš ili slično... smešno", rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track