MRTAV PIJAN: Gradonačelnik Toronta priznao da je pušio krek!

Konzumira narkotike

MRTAV PIJAN: Gradonačelnik Toronta priznao da je pušio krek!

Planeta -
Rob Ford podlegao je pritisku javnostii priznao da je pušio "krek" u maju ove godine

TORONTO - Gradonačelnik Toronta Rob Ford podlegao je pritisku javnostii priznao da je pušio "krek" u maju ove godine. Tada je prikazan snimak na koje je optužen za uživanje narkotika.

- Da, pušio sam "krek". To je bio trenutak pijanstva. Hoću da vidim tak snimak. Hoću da ceo grad vidi taj snimak - izjavio je novinarima Ford.

Kanadska policija saopštila je pre nekoliko dana da došla do video snimka na kome gradonačelnik Toronta Rob Ford puši "krek". Ford je tada negirao da je ikad pušio prerađeni kokain, rekao je da nema nameru da napusti mesto gradonačelnika i da ne želi da komentariše ovaj slučaj, jer video snimak predstavlja deo dokaznog materijala iz jednog drugog slučaja koji se našao na sudu. Međutim, danas je ipak priznao,

"Šef policije Toronta Bil Bler rekao je da je, tokom istrage, prepoznao gradonačelnika na snimku, koji je prethodno objavljen u medijima. "Mislim da je pošteno reći da se gradonačelnik pojavljuje na snimku, ali ne želim da ulazim u detalje šta tačno on radi na njemu", kazao je Bler pre nekoliko dana.

http://www.youtube.com/watch?v=EcM5Sfpna2s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track