Obožavateljka razvela Robina Tika: Poslala fotografiju njegovoj ženi
Foto: Beta

Držao ruku na guzi

Obožavateljka razvela Robina Tika: Poslala fotografiju njegovoj ženi

Pop kultura -
Robin Tik i supruga Pola Paton rastali su se nakon devet godina braka, odnosno 20 godina od početka romanse koja je tek 2005. godine krunisana brakom

Razvodi se pevač hit singla "Blurred lines" Robin Tik, čija je fotogragija, na kojoj drži ruku na guzi jedne obožavateljke, poslata njegovoj ženi.

Robin Tik i supruga Pola Paton rastali su se nakon devet godina braka, odnosno 20 godina od početka romanse koja je tek 2005. godine krunisana brakom. Vest o razvodu su podelili sa javnošću u zajedničkom saopštenju poslatom magazinu "Pipl". U saopštenju piše da su Robin i Pola "oduvek i zauvek prijatelji", kao i da ih odluka da se razvedu neće sprečiti da zajedno učestvuju u odgajanju njihovog dvogodišnjeg sina.

Par se upoznao u "tinejdžerkim danima", venčao 2005. godine, 2010. godine su dobili sina Džulijana, ali problemi u braku su, navodno, počeli kada je Tik prvo snimio kontroverzni spot sa golim manekenkama, potom se "trljao" o Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada, a pogotovo kada je Pola dobila sliku na kojoj Robin drži ruku na guzi jedne obožavateljke.

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja