(VIDEO) NJEN BOL DIRNUO JE SVET: Požar joj ubio porodicu i unakazio je, a za Božić želi samo ovo
Foto: Facebook

Tuga

(VIDEO) NJEN BOL DIRNUO JE SVET: Požar joj ubio porodicu i unakazio je, a za Božić želi samo ovo

Planeta -
Većina dece piše čitave liste za Deda Mraza, a mala Sefajer ima samo jednu jedinu željicu

Maloj Amerikanki Sefajer Teri je pre dve godine u požaru izgorela cela porodica - tata, sestrica i dva brata, a ona je jedva preživela s teškim posledicama: više od 75 odsto tela joj je izgorelo, a preživela je zahvaljujući ocu koji je uspeo da je zakloni svojim telom.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Za ove dve godine ova mala Njujorčanka hrabro je pregrmela više od 50 operacija. Nažalost, lekari su morali da joj amputiraju desnu šaku i levu nogicu do kolena. Već u januaru je čeka sledeća operacija.

I really think I am dehydrated from crying so much... This is absolutely amazing, it takes my breath away. We, my family...

Posted by Safyre Schenectady's Super Survivor on Wednesday, December 9, 2015

Brigu o njoj preuzela je tetka Liz Dolder, setra Sefajerinog tate. Ove godine iznenadila je malu junakinju jelkom koja se popunjava čestitkama. Pošto joj za to treba mnogo čestitki, mala Sajfer imala je samo jednu želju za Božić: da dobije taman onoliko čestitki koliko treba da se okiti jelka.

Da bi joj pomogla, Liz je na Fejsbuku otvorila profil na Sefajerino ime i priča se proširila. Malenoj su počele da stižu čestitke iz svih delova sveta. Devojčica je napisala da se sita naplakala koliko su je dirnuli dobri ljudi, a onda je snimila i ovaj video da se svima zahvali.

MANY MANY THANKS TO ALL OF YOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track