BILDER POLJUBIO KRVAVI ČEKIĆ I POČEO DA MLATI PENZIONERKU PO GLAVI: Naredio mi da molim za život i tada sam pomislila da je TO MOJ KRAJ! (VIDEO)
Foto: printscreen yahoo.com

brutalni napad

BILDER POLJUBIO KRVAVI ČEKIĆ I POČEO DA MLATI PENZIONERKU PO GLAVI: Naredio mi da molim za život i tada sam pomislila da je TO MOJ KRAJ! (VIDEO)

Planeta -

Englesku penzionerku Mišel Odonal (72) krvnički je čekićem izudarao bilder Peri Redmond (50) koji je kod nje radio kao majstor

Nesrećna žena mislila je da će umreti dok je gladala Redmonda kako je poljubio krvavi čekić dok ju je njime udarao po glavi. Mišel koja je preživela rak, bespomoćno je ležala na podu dok je Peri brutalno mlatio zato što nije imala da mu pozajmi novac.

Odonalova je zadobila prelom lobanje, monstrum joj je slomio i dva rebra i ključnu kost, zube. Operacija je trajala pet sati i bilo je pitanje da li će ostati živa. Iako je prošlo 10 meseci od napadaona ima napade panike.

"Mislila sam da je ljubazan i čak sam mu dala da boravi ovde dok je radio za mene jer je spavao u kamp-prikolici", kaže ova bivša pevačica.

Tražio je da mu pozajmim novac, a ja sam rekla da nemam novca kod sebe, i stvarno ga nisam imala. Otišao je i vratio se besan, aonda je poludeo", priča Mišel. Kad je ušao u kuću prvo je udario u glavu teškim tiganjemo, a onda otišao i ponovo se vratio. Silom je ušao u kuću sa čekićem i vukao je okolo za kosu dok ju je udarao.

foto: printscreen yahoo.com

"Naredio mi je da molim za život i tada sam pomislila da je to moj kraj" priseća se nesrećna žena. Nekako je uspela da pobegne na ulicu, a onda je stigla policija.

"Dižem ruke, učinio sam to. Gotovo sam je ubio, ne kajem se. Znam da sam udario staricu", rekao je napadač policajcima, mada se kasnije pokajao. Rekao je da je pio čitav dana i da je bio besan.

foto: printscreen ya

"Bio je to jedan od najbrutalnijih napada sa kojima sam se suočio u svojoj karijeri i pravo je čudo da je žrtva preživela", rekao je inspektor Kris Grinstrit. Redmond je zbog pokušaja ubistva osuđen na 22 godine zatvora.

Kurir.rs/Daily Record

Foto printscreen yahoo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track