HOROR SCENE IZ KORIDE: Bik proburazio matadora, nesrećni čovek doživeo 3 srčana udara, a povrede su mu stravične (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Youtube/Printscreen

PRAVO ČUDO DA JE ŽIV

HOROR SCENE IZ KORIDE: Bik proburazio matadora, nesrećni čovek doživeo 3 srčana udara, a povrede su mu stravične (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Španski matador zadobio je "kataklizmične" povrede, kako su to mediji opisali, kada ga je bik dva puta probo tokom koride, posle čega je muškarac imao tri srčana udara.

Bik je proburazio Marijana De La Vina (57), ostavivši mu ranu od 27 cm na preponi, butnoj arteriji i još jednu ranu od 22 cm između rektuma i bešike, a pritom mu je oduzeta još jedna vitalna arterija.

De La Vina učestvovao je na sajmu El Pilar kada ga je napao bik koji ga je oborio na zemlju, probo ga, podigao u vazduh i odvukao ga pre nego što ga je drugi put napao.

Porodica i prijatelji rekli su da je pravo čudo što je ostao živ, nakon što je pretrpeo i tri srčana udara zbog težine povreda koje mu je naneo bik.

Odmah je odvezen u bolnicu, a povrede su bile toliko teške da je njegov hirurg opisao situaciju kao "kataklizmičnu" i rekao je da će se svaki sat računati kao šansa za preživljavanje.

Njegovo stanje je veoma ozbiljno, ali doktori kažu da je stabilan.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja