Najnovije vesti

155 METAKA ZA POLICAJCA KOJI  JE HAPSIO EL ČAPOVOG SINA: Brutalna likvidacija izvšena na parkingu usred dana (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

nije imao šanse

155 METAKA ZA POLICAJCA KOJI JE HAPSIO EL ČAPOVOG SINA: Brutalna likvidacija izvšena na parkingu usred dana (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Elitni policajac koji je pomogao u hapšenju sina El Čapa upucan je 155 puta u brutalnoj egzekuciji na parkingu.

Prema izveštajima 30-godišnji oficir, identifikovan samo kao Eduardo, ubijen je ispred tržnog centra u gradu Kuliakanu. On je prošlog meseca pomagao pri hapšenju Ovidija Guzmana, sina narko-bosa Hoakima Guzmana El Čapa.

Guzman Mlađi je odmah pušten.

Prema lokalnim medijima, žrtva je bila član operacije koju su pokrenule vlasti kako bi uhapsili sina El Čapa i izručili ga Sjedinjenim Državama. Izveštaji kažu da je Guzman priveden 17. oktobra tokom sukoba policije i pristalica kartela Sinaloa u gradu Kuliakanu.

Navodni članovi bande odani Guzmanu tada su izazvali haos na ulicama, a 28-godišnjeg sina El Čapa vlasti su odmah pustile. Na snimcima se vidi trenutak kada crveni automobil prati beli automobil na parkingu, pre nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 155 puta.

Izveštaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i poslednji put bila u pratnji podsekretara javne bezbednosti Karlosa Alberta Hernandeza Leive.

Nije jasno da li je policajac u trenutku napada bio na dužnosti, iako je navodno sa sobom nosio pištolj. Sekretar javne bezbednosti Kristobal Kastaneda Kamariljo i njegov podsekretar Hernandez Leiva pojavili su se istog jutra na mestu zločina kako bi nadgledali istragu.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba da utvrde da li iza navodnog ubistva stoji kriminalna banda.

Kurir.rs/Mirror Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...