HTEO DA JE OSTAVI Žena u samoodbrani ubila muža, odsekla mu penis i ispržila ga u tiganju!
Foto: Privatna Arhiva

BIZARNO

HTEO DA JE OSTAVI Žena u samoodbrani ubila muža, odsekla mu penis i ispržila ga u tiganju!

Planeta -

Dajan Mačado (33) posle deset godina braka usmrtila supruga Andrea, s kojim ima dvoje dece, kad je ovaj hteo da je ostavi

Brazilska policija je uhapsila ženu koja je usmrtila svog supruga, odsekla mu penis i ispržila ga u tiganju, a da situacija bude još bizarnija, ona tvrdi da je to učinila u samoodbrani! Dajan Kristina Rodriges Mačado (33) izvršila je nezapamćeni zločin u gradiću Sao Gonkalo, koji se nalazi nedaleko od Rio de Žaneira.

Soja sos

Kako prenosi Dejli mejl, zločin se dogodio 7. juna u četiri sata ujutru. Policija je došla posle poziva komšija, koje su čule žestoku svađu para. Dajan Mačado je deset godina bila u braku sa suprugom Andreom, sa kojim ima dvoje dece - sina starog osam i ćerku od pet godina. Nije poznato da li su deca bila u stanu u trenutku kada se zločin dogodio.

Druga strana priče - Osveta za varanje

Adrijana Santos, sestra žrtve, ima potpuno drugačiju verziju ubistva. Ona tvrdi da je Dajan ubila njenog brata na spavanju, i to iz osvete jer ju je varao. Ona je pozvala nadležne da nalože da se Dajan podvrgne psihijatrijskom pregledu kako bi se utvrdilo njeno zdravstveno stanje.

Policija je u stanu zatekla nag leš muškarca, koji je bio oskrnavljen. Penis preminulog pronađen je u tiganju na šporetu, gde ga je uhapšena pržila u soja sosu. Pronađen je i zaplenjen veliki kuhinjski nož kojim je Dajan usmrtila muža i kojim mu je odsekla penis.

Brazilski portal UOL prenosi da je par, koji je vodio lokalnu piceriju, kobne večeri izašao u obližnji bar i da su se tamo posvađali.

- Andre je pretio Dajani i ona je reagovala u samoodbrani. Morala je to da učini. Porodica uhapšene je u nekoliko navrata prijavljivala policiji nasilnog supruga, ali ništa nije preduzeto, rekla je advokatica uhapšene Karla Polikarpo.

Bili rastavljeni

Brazilski mediji prenose da su Dajan i Andre već dve godine rastavljeni, ali da su se povremeno viđali. Navodno su se često svađali, a situacija je eskalirala kada je ona rekla suprugu da želi razvod jer hoće da nastavi sa svojim životom.

- Andre nije to prihvatio jer nije želeo da se njihova veza i brak okončaju. Rekao joj je da ako neće da bude sa njim, onda neće biti ni sa kim. Moja klijentkinja je svesna šta je učinila, ona se dobrovoljno predala policiji, dodala je advokatica Polikarpo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track