(VIDEO) MELANIJA TRAMP OČAJNA I NESREĆNA: Prva dama zarobljena u zlatnoj kuli!
Foto: Shutterstock

Ne snalazi se u novoj ulozi

(VIDEO) MELANIJA TRAMP OČAJNA I NESREĆNA: Prva dama zarobljena u zlatnoj kuli!

Planeta -

Melanija Tramp je vrlo nesretna kao prva dama Amerike i teško se nosi sa onim što joj donosi ta uloga.

Teško joj pada i činjenica da je "na meti" medija koji je stalno posmatraju i objavljuju svaki detalj o njoj, a često se i sprdaju s njom.

Foto: Reuters / Joe Skipper
Foto: Reuters / Joe Skipper

"Ovakav život nije bio njen nego Donaldov san. Melanija ne zna kako da se nosi s ovom situacijom", rekao je prijatelj porodice i stilista Filip Bloh.

"Njen život nije tipičan za prvu damu. Naime, dok je njen suprug u Beloj kući ona je u Njujorku 'zarobljena' u velelepnom penthausu u Tramp taueru na Petoj aveniji gde njihov desetogodišnji sin Baron ima ceo sprat samo za sebe."

Ona je 1996. godine došla u Ameriku kako bi izgradila modnu karijeru, nije joj bila namera da postane prva dama Amerike. Očajna je i nesretna zbog onoga u šat joj se pretvorio život", kaže izvor blizak Trampovima.

Od inauguracije Melania nije bila u Bijeloj kući i nije priredila nijedan prijem, dok je njena prethodnica, Mišel Obama u prvoj nedelji mandata svog supruga u Beloj kući održala dva prijema.

Ono što je sigurno je da se Melania neće tako lako odreći svoje privatnosti. Nedavno su je iz Bele kuće preklinjali da dođe u Vašington barem na neko vreme. Amerika naime očekuje i voli kada se prva dama pojavljuje u Vašingtonu, što nije slučaj sa Melanijom.

"Sve što trebaš da uradiš je da se pojaviš jedan dan u gradu da te fotografišu", rekli su joj iz Bele kuće, ali Melanija je to odbila. Nisu mogli da je nagovore ni da pravi društvo supruzi japanskog premijera Akiea Abea, koja je sve vreme bila sama, iako tradicija nalaže da prva dama organizuje druženja i obilazak grada za supruge zvaničnika koji dolaze u službene posete.

Melaniji ne pomaže ni činjenica da je mediji baš ne vole i ne ustručavaju se da o njoj pišu prilično brutalno, a dosta negativnih reakcija izazvala je njena tužba protiv Dejli mejla. Osim toga, čitava vojska slavnih i poznatih javno su osudili Trampa i deo njegove porodice, što je za Melaniju dodatni udarac.

Foto Reuters
Foto Reuters

Uprkos tome što govori pet jezika, Melanija je svesna svog slovenačkog naglaska, koji je također mamac za podsmevanje. Teško joj pada i što je stalnom prismotrom tajnih službi i što više sina ne sme da vozi u školu, već to rade agenti tajne službe.

Kad se Baron vrati iz škole, oboje ostaju kod kuće, a Baron uglavnom piše domaće zadatke i gleda crtaće, objavio je US Weekly. Melania je najsrećnija u Mar-a-Lagu, Trumpovom imanju na Floridi gde odlazi vikendom s Donaldom.

"Nemojte da vas zavara njen osmeh na fotografijama. Melanija nije sretna i nezadovoljna je smerom u kom je krenuo njen život. Nesrećna je i očajna."

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track