TAŠTA OPELJEŠILA ZETA: Ostavio joj karticu da joj se nađe, a ona mu ukrala više od 8.500 evra!
Foto: Profimedia

pala pohlepna tašta

TAŠTA OPELJEŠILA ZETA: Ostavio joj karticu da joj se nađe, a ona mu ukrala više od 8.500 evra!

Bosna i Hercegovina -

Policijski službenici Policijske stanice Milići podneli su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv Adnana J. (32) i Feride H. (64) zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa.

"Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mera i radnji i prikupljenih dokaza policijski službenici PS Milići su identifikovali A. J. i F. H. koji se terete su od 18. januara do 27. maja ove godine, uz pomoć bankovne kartice oštećenog, u više navrata sa njegovog bankovnog računa izvršili podizanje novčanih sredstava u ukupnom iznosu od 16.800 KM (8.585 evra), zbog čega je oštećnom naneta velika šteta", saopšteno je iz zvorničke policije.

Kako pišu regionalni mediji, Ferida je tašta oštećenom, koji joj je, po odlasku u inostranstvo ostavio svoju bankovnu karticu u slučaju da joj zatreba.

foto: Profimedia

Ona je svom rođaku Adnanu u nekoliko navrata davala karticu kako bi joj podizao novac, koji je ona potom davala trećoj osobi.

Kada je primetio da mu na računu nema preko 8.500 evra oštećeni je otišao u policiju i sve prijavio. Kome je i zbog čega dala pomenutu sumu novca biće utvrđeno tokom istrage, prenosi Oslobođenje.

Kurir.rs/slobodna-bosna.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track