Najnovije vesti

UHAPŠEN KRALJ DŽEPAROŠA Držao zarobljene devojčice, među njima i bebu! Snimke TORTURE objavljivao na društvenim mrežama!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

MONSTRUM IZ ZENICE

UHAPŠEN KRALJ DŽEPAROŠA Držao zarobljene devojčice, među njima i bebu! Snimke TORTURE objavljivao na društvenim mrežama!

Bosna i Hercegovina

Policajci Federalne uprave policije su, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Zenici, u cilju dokazivanja krivičnih ugrožavanje bezbednosti i nasilja u porodici, uhapsili E.S. (44) iz Zenice, koji je od ranije poznat kao višestruki povratnik u činjenju teških krivičnih dela opšteg kriminaliteta i oružanih sukoba na području Zenice, kao organizovanog međunarodnog kriminala u trgovini ljudima, rečeno je „Novostima“ u Federalnom MUP:

U sklopu akcije, policajci su pretresli tri lokacije. Tom prilikom je na jednoj od lokacija zatečeno sedmoro maloletne ženske dece, uzrasta od novorođenčeta do 14 godina, bez roditeljskog i drugog staranja i nadzora. U ceo slučaj uključio se i Centar za socijalni rad u Zenici, čiji službenici su bili prisutni tokom pretresa i nastavljaju aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Prilikom akcije i pretresa identifikovane su žrtve pomenutih krivičnih dela, pa su pronađeni i oduzeti predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

-Osumnjičeni E.S. je u prethodnom periodu torturu prema maloletnoj deci snimao mobilnim telefonom i objavljivao putem drušvenih mreža usled čega je došlo do uznemirenja javnosti -kažu u MUP FBiH za „Novosti“.

Uhapšeni će, posle kriminilastičke obrade u policiji, biti odveden, uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima, nadležnom tužilaštvu.

Pretresi su činjeni uz asistenciju Specijalne policijske jedinice FUP-e, kao i policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Kurir.rs/Novosti

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...