POKUŠAJ UBISTVA NA PUTU: U Sarajevu pucali na automobil, dete (13) i još jedna osoba (22) kritično!
Foto: Printscreen Klix.ba/Feđa Krvavac

kao na filmu

POKUŠAJ UBISTVA NA PUTU: U Sarajevu pucali na automobil, dete (13) i još jedna osoba (22) kritično!

Bosna i Hercegovina -

Jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na putu Ilidža-Blažuj u kojoj su po0vređene dve osobe prethodila je pucnjava, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) su uhapsili dve osobe, saopšteno je iz MUP-a KS

Policija je oko 11 sati uhapsils M.J. (1980.) iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju i K.A. (1983.) također iz Sarajeva.

Naime, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Plandišta povređene su četiri osobe, a policija je izlaskom na mesto nesreće u automobilu marke "folksvage polo" pronašla osobe inicijala B.A. (26.), M.J., (25.), J.N. (22.) i jedno dete (13).

Foto Printscreen klix.ba/Feđa Krvavac
Foto Printscreen klix.ba/Feđa Krvavac

Policija je utvrdila da je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo i putničko motorno vozilo marke BMW koje je udarilo "polo", nakon čega se automobil prevrnuo. Neposredno pre nesreće, po izjavi povređenih osoba, iz vozila BMW je ispaljeno nekoliko hitaca u pravcu njoihovog automobila.Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gde su kod osobe inicijala J.N. i trinaestogodišnjeg deteta konstatovane teške telesne povrede opasne po život, dok osobe inicijala M.J. i B.A. nisu životno ugroženi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track