Najnovije vesti

STJUARDESU GREBALI PO VRATU, MALTRETIRALI POSADU: Skandalozno ponašanje crnogorskih pomoraca tokom leta do Podgorice
Foto: Profimedia

drama

STJUARDESU GREBALI PO VRATU, MALTRETIRALI POSADU: Skandalozno ponašanje crnogorskih pomoraca tokom leta do Podgorice

Crna Gora

Nečuvena bruka crnogorskih pomoraca koji su posle zatočeništva od oko 75 dana na brodovima kompanije Royal Caribien u četvrtak oko 20 sati poleteli sa aerodroma u Bridžtaunu ka Podgorici, u koju su doleteli jutros posle sedam sati.

Zbog maltretiranja posade aviona, pušenja i drugih "cirkusa" koje su priređivali tokom leta ka domovini, odmah posle sletanja na aerodrom u Podgorici, njih oko 15 uhapšeno je u avionu.

Ušla je policija. Stjuardesa koja je bila izgrebana po vratu, vodila je policajca od sedišta do sedišta i pokazivala na ljude sa kojima je imala problema tokom leta. Nažalost, radilo se o državljanima Crne Gore, ispričao je za Novosti jedan pomorac koji posle "ropstva" zbog korone, ni sat vremena od sletanja nije mogao da zbog hapšenja izađe iz aviona.

Svi su mirno izašli, kaže ovaj čovek za Novosti, objašnjavajući da je u avionu u kome su bila 143 pomorca iz Crne Gore i njih 177 iz Srbje, Albanije, Bih i Hravtske, bilo dosta nepristojnog ponašanja.

Pušilo se u toaletu, palili su se senzori, posada je upozoravala kolege… Malo-malo pa su nastajale prepirke. U jednom trenutku nastala je gužva u avionu. Ne znam šta se tačno desilo, kaže pomorac kome se ovaj ukrcaj na brod pretovorio u pravu noćnu moru.

Posebno povratak, koji je bio "šlag" na tortu…

Kurir.rs/Novosti

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...