(VIDEO) KAKAV BOLESNIK: Pogledajte kako se idiot iživljava nad mačkom!
Foto: Printscreen Youtube

Brutalno

(VIDEO) KAKAV BOLESNIK: Pogledajte kako se idiot iživljava nad mačkom!

Crna Gora -

PODGORICA - Brutalan video-klip iživljavanja nad životinjom širi se društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako mladić doziva mačku koja mu prilazi dok drugi mladić snima. Kada je mačka konačno prišla, mladić je svom snagom udara nogom tako da je mačka odletela nekoliko metara.Dragoje Vlahović iz udruženja "Prijatelji životinja Podgorica" kazao je da je išao u policiju da podnese prijavu protiv osobe koja na snimku udara mačku, međutim policija prema njegoim rečima bila zainteresovana za ovaj slučaj.

"Policijski inspektori su me ljubazno dočekali, ali nisu pokazali neku veliku zainteresovanost. Rekli su mi da ne mogu da sačine prijavu, jer ne znaju o kom licu se radi, niti u kom gradu je nastao snimak. Iako se na snimku veoma jasno vidi lice koje je počinilo ovo (ne)delo, nisu se zainteresovali čak ni da ga pogledaju.

Na kraju ispada da ja treba da radim njihov posao, da istražim o kom se licu radi, pa da njima donesem gotov slučaj na sto", rekao je Vlahović.

Vlahović moli sve koji prepoznaju osobu sa snimka, da to odmah jave udruženju "Prijatelji životinja Podgorica" na broj 068 182 482, "kako bismo mogli da podnesemo prijavu protiv umno obolele i u razvoju zaostale osobe."

"Lice koje je sposobno za ovaj zločin, spremno je da isto to, a verovatno i mnogo gore uradi i detetu ili odrasloj osobi. Zbog toga treba preduzeti sve mere, kako bi to lice bilo drastično kažnjeno i kako bi ta kazna bila pokazatelj ostalim, njemu sličnim nasilnicima da to ne smeju da rade", rekao je Vlahović.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track