IZREŠETALI NOĆNI KLUB: Ceo Split traži dvojicu bahatih revolveraša!
Foto: FOTO Printscreen Twitter

Pucnjava u Splitu

IZREŠETALI NOĆNI KLUB: Ceo Split traži dvojicu bahatih revolveraša!

Hrvatska -

Splitska policija obavestila je rano jutros da se dogodila pucnjava na ugostiteljski objekat Mun bar u tom gradu, prenosi Index.hr.

"Policija je u prvim satima jutros krenula u potragu za osobom koja je u 3.50 sati pucala iz vatrenog oružja po ugostiteljskom objektu u Splitu. U vreme pucnjave u ugostiteljskom objektu bila je jedna osoba, ali nije povređena. Napon pucnjave, nepoznata osoba je pobegla", kažu u splitskoj policiji.

Kako Index saznaje, reč je o noćnom klubu Mun bar koji je u Splitu otvoren prošle godine. Dva nepoznata počinitelja došli su pred severnu stranu Muna, a onda je jedan od njih izrešetao staklena vrata i prozore objekta sa čak 30 metaka iz automatske puške "Škorpion".

Pošto je izrešetao klub, ušao je u vozilo u kojem ga je tada već čekao drugi počinitelj, a potom su se udaljili u smeru Osječke ulice.

U Mun baru se tada nalazio noćni čuvar. Živu glavu je izvukao pukom srećom.

Policijska ekipa za uviđaj nalazi se u objektu od ranog jutra. Izuzimaju sve tragove koji bi mogli uputiti na počinitelje. Njih je snimio i video nadzor.

Snimci bi nadležnim organima trebalo značajno da olakšaju posao, a ako je tačno da "policija intenzivno radi na pronalasku počinitelja", kako su rekli Indexu, onda će slučaj ubrzo biti rešen.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Ovo nije prvi put da je tom klubu došlo do problema. Na otvaranju sezone u oktobru nepoznata osoba je dojavila o bombi zbog čega je lokal ispražnjen, a istog dana je na lokal pucano iz pištolja.

Osoba koju policija još uvek nije pronašla ispalila je jedan metak na klub, a tom prilikom niko nije bio povređen.

U Splitu je ove zime poplava kriminala. Svako malo gore automobili, zapaljen je i ugostiteljski objekat na splitskim Bačvicama, a više puta se pucalo, napadalo noževima i premlaćivalo.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track