SUDAR TRI KAMIONA, VOZAČ POGINUO: Menjao gumu, kolega stao da pomogne, treći ih razneo po putu!
Foto: Dado Đilas

Teška saobraćajka u Hrvatskoj

SUDAR TRI KAMIONA, VOZAČ POGINUO: Menjao gumu, kolega stao da pomogne, treći ih razneo po putu!

Hrvatska -
O silini sudara govori podatak da dva kamiona više nisu u voznom stanju, kao i da su vatrogasci do tela poginulog vozača došli tek noćas oko četiri sata

ZAGREB - Jedan vozač je poginuo, a jedan teško povređen u sudaru tri kamiona u utorak uveče na vijaduktu Drežnik na auto-putu A1 kod Karlovca, a saobraćaj od petlje Karlovac do petlje Novigrad u u potpunom više od 9 sati.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo nakon što je jednom od kamiona pukla guma. Vozač se, navodno, zaustavio kako bi promenio gumu, dok je iza njega stao i drugi kamiondžija, da eventualno pomogne kolegi u nevolji.

Na oba je, međutim, naleteo treći kamion i uzrokovao tešku nesreću. Jedan od vozača je poginuo, dok je jedan teško povređen. Najviše sreće imao je vozač koji je naleteo na kolege i njihova vozila. Prošao je bez povreda.

O silini sudara govori podatak da dva kamiona više nisu u voznom stanju, kao i da su vatrogasci do tela poginulog vozača došli tek noćas oko četiri sata.

U karlovačkoj bolnici kažu da povređeni vozač kamiona ima teške povrede, ali da je zvan životne opasnosti, s dobrim prognozama za oporavak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja