INCIDENT U SKOPLJU: Napadnuta dvojica Vranjanaca, jedan uboden nožem u grudni koš
Foto: AP

Nepoznati napadači

INCIDENT U SKOPLJU: Napadnuta dvojica Vranjanaca, jedan uboden nožem u grudni koš

Severna Makedonija -
Makedonska policija saopštila je danas da je dvojicu državljana Srbije, N.D.(23) i S.S.(25), u Skoplju fizički napalo više nepoznatih lica, i da je tokom napada N.D. nožem uboden u grudi.

Napadnuti mladići su iz Vranja, a sve se dogodilo u restoranu u Staroj skopskoj čaršiji. Povređeni N.D. prevezen je u Urgentni centar u Skoplju gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Dejana Nedeljković iz MUP-a Makedonije, rekla je da počinioci još nisu pronađeni. Upitana da li su poznati motivi napada, ona je objasnila da se motivi utvrđuju po sudskom postupku.

"Ukoliko se privedu napadači, onda bi oni u policijskoj stanici ili na sudu rekli koji su motivi", kazala je ona. Na sajtu makedonskog MUP-a navedeno je da se incident dogodio juče oko 16:50 i da je jedna od osoba u grupi koja je napala dvojicu srpskih državljana onom koji je poznat pod inicijalima N.D. nožem nanela ubodnu ranu u predelu grudnog koša.

Takođe se kaže da je povređeni N.D. potom prevezen u Urgentni centar u Skoplju gde je konstatovano da su mu nanete teške telesne povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track