ŠARIĆ SPREMA ODBRANU: Čeka termin za saslušanje u slučaju Lazarević!
Foto: Kurir

Hapšenje narko-bosa

ŠARIĆ SPREMA ODBRANU: Čeka termin za saslušanje u slučaju Lazarević!

Crna Hronika -
Pripremamo odbranu i nećemo tražiti odlaganje suđenja koje je zakazano za ponedeljak, 24. mart, istakao je Šarićev advokat Baćević, napominjući da još nije sigurno da li će tog dana Šarić izneti svoju odbranu ili će tražiti dodatno vreme da se spremi

BEOGRAD - Saslušanje Darka Šarića u predistražnom postupku o povezanosti policije sa njegovim narko klanom, odnosno odavanjima službenih tajni njegovoj grupi još nije zakazano, ali Šarić uveliko priprema odbranu za optužnice kojima se tereti za šverc kokaina.

Šarićev branilac Radoslav Baćević rekao je, posle posete Šariću u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda, da je njegov klijent primio sve optužnice kojima se tereti za krijumčarenje oko 5,7 tona kokaina iz Latineske Amerike u Zapadnu Evropu i za pranje oko 22 miliona evra.

"Pripremamo odbranu i nećemo tražiti odlaganje suđenja koje je zakazano za ponedeljak, 24. mart", istakao je Baćević, napominjući da još nije sigurno da li će tog dana Šarić izneti svoju odbranu ili će tražiti dodatno vreme da se spremi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track