Skaj Vikler: Malo me smara šou Tvoje lice zvuči poznato!

Najavili koncert

Skaj Vikler: Malo me smara šou Tvoje lice zvuči poznato!

Pop kultura -
Malo me smara sav taj rad u emisiji, ali pristao sam zbog toga što je humanitarnog karaktera i što novac ide onima kojima je potreban za lečenje. Da nije humanitarnog karaktera, ne bi pristao ni za kakvu lovu", rekao je Skaj Vikler

Momci iz grupe "Bad Copy" uveliko se pripremaju za koncert “Da l’ je ljubav ili pivo?” koji će biti održan u Hali sportova na Novom Beogradu. Za razgovor je bio najviše raspoložen Skaj Vikler koji je trenutno zauzet i oko snimanja emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.

"Pravo da Vam kažem ovde smo da bi promovisali naš nastup za dan zaljubljenih. Nadam se da će na taj koncert doći svi pravi muškarci i da će povesti svoje švalerke. Tada ćemo zaista moći da razrešimo enigmu, šta je važnije ljubav ili pivo. Povedite dakle svoje švalerke na naš koncert i uživajte uz “Bad Copy”", rekao je Skaj Vikler.

Album “krigle” sadrži dvadeset i dve nove pesme. Trenutno se najviše vrti spot za pesmu “Dal je ljubav ili pivo” u kom su momci obučeni kao tipičan hevi metal bend.

"Da u spotu glumimo hevi metalce. Iako smo reperi, negde smo istovremeno i hevi metalci. Uživao sam glumeći u tom spotu, što se može videti", dodao je Skaj.

Skaj Vikler priznaje da nije baš preterano oduševljen radom na sou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, jer mora da u njemu učestvuje iz nedelje u nedelju.

"Malo me smara sav taj rad u emisiji, ali pristao sam zbog toga što je humanitarnog karaktera i što novac ide onima kojima je potreban za lečenje. Da nije humanitarnog karaktera, ne bi pristao ni za kakvu lovu", rekao nam je na kraju Skaj Vikler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track