Stanković: Nemoguće da sezonu završim bez gola

Stanković: Nemoguće da sezonu završim bez gola

Fudbal -
Juve zaostaje četiri boda za vodećim Milanom, dok je Inter sedmi na tabeli i pokušaće u završnici sezone da napravi čudo i izbori plasman u Ligu šampiona

BEOGRAD - Fudbaler italijanskog Intera iz Milana Dejan Stanković rekao je da misli da je nemoguće da sezonu završi bez postignutog gola. "Imam još 10 mečeva na raspolaganju.

Možda baš u nedelju bude to veče. Nikada nisam završio sezonu bez postignutog gola, nikada. Mislim da je nemoguće da završim sezonu bez datog pogotka, ali ne želim da uopšte razmišljam o tome", rekao je Stanković italijanskim medijima.

Inter se u nedelju u 20.45 sastaje sa Juventusom, a Stanković je kazao da će klub iz Torina biti pod većim pritiskom jer "mora da pobedi".

"Tabela je jasna i ne treba da se lažemo. Da bismo završili treći moramo da pobedimo u nekoliko direktnih duela sa konkurentima za tu poziciju. Isto tako nije dobro kada imate Inter da vas juri. Uprkos svemu ove sezone, mislim da smo i dalje malo uplašeni", kazao je Stanković. Inter je trenutno sedmi na tabeli Serije A sa 41 bodom, 19 manje od vodećeg gradskog rivala Milana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track