DA LI JE MOGUĆE DA OVAJ ČOVEK I DALJE SUDI?! Unakazio je Srbiju na Mundijalu, a sada je bacio u očaj Ronalda! KO ŠTITI OVU NEZNALICU?! (VIDEO)
Foto: AP/Profimedia/Reuter/EPA

SRAMAN CRVENI KARTON?!

DA LI JE MOGUĆE DA OVAJ ČOVEK I DALJE SUDI?! Unakazio je Srbiju na Mundijalu, a sada je bacio u očaj Ronalda! KO ŠTITI OVU NEZNALICU?! (VIDEO)

Fudbal -

Feliks Brih, sudija koji je žestoko oštetio reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ponovo je izazvao veliku buru u fudbalskoj javnosti.

Brih je još jednom pokazao da je najgori sudija koji sudi evropske mečeve.

Nemac je ponovo bio glavna zvezda na terenu. Na utakmici između Valensije i Juventusa (0:2) doneo je jednu izuzetno diskutabilnu odluku. Pokazao je direktan crveni karton Kristijanu Ronaldu, jer je samtrao da je fudbaler Juventusa namerno udario defanzivca Murilja. Portugalac se borio za poziciju u napadu, fudbaler Valensije je pao nakon duela, a Kristijano mu je prišao i na trenutak ga uhvatio za kosu. Brih nije razmišljao, odmah je prišao i pokazao crveni karton. Izuzetno sporta odluka Nemca...

Igrači Juventusa su bili šokirani. Ronaldo nije mogao da veruje šta ga je snašlo. Pokušavao je da urazumi Briha, ali uzalud... Bio je potpuno slomljen zbog odluke Nemca, jednostavno nije mogao da zaustavi suze.

Tako je Ronaldo prvi put u karijeri dobio crveni karton u Ligi šampiona.

Podsetimo, Nemac je "zavio u crno" Srbiju na Mundijalu. Na meču protiv Švajcarske nije dosudio očigledan penal za naš tim. Iako su dva reprezentativca Švajcarske rvačkim zahvatom srušila Mitrovića u kaznenom prostoru, Brih je svirao faul u napadu. Zbog kardinalne greške na tom meču kasnije je poslat kući...

foto: AP

Brih ima bogatu istoriju grešaka. Jednu od najvećih napravio je 2013. godine kada kada je priznao "fantomski gol", kako su ga mediji u Nemačkoj prozvali.

Na meču Bundeslige između Hofenhajma i Leverkuzena, pri rezultatu 0:1, priznao je gol za goste iako je lopta u mrežu ušla sa spoljnje strane.

Pitanje je ko čuva leđa Brihu, kad opstaje na površini posle niza velikih grešaka.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track