ŠOKANTNA ISPOVEST FRANCUSKE ZVEZDE: Sve mi se gadilo! Želeo sam da izgubimo na SP! (VIDEO)
Foto: Profimedia

potresno

ŠOKANTNA ISPOVEST FRANCUSKE ZVEZDE: Sve mi se gadilo! Želeo sam da izgubimo na SP! (VIDEO)

Fudbal -

Bivši reprezentativac Francuske, Loran Košjelni, priznao je da mu je trijumf Francuske na SP u Rusiji teže bao nego teška povreda koju je doživeo u finišu prošle sezone.

Košjelni je bio viđen na spisku Francuske za Mundijal u Rusiji, međutim, povreda Ahilove tetive na revanš meču polufinala Lge Evrope udaljila ga je sa terena čak šest meseci.

Fudbaler Arsenala je otvorio dušu za "Kanal +".

"Pobeda Francuske na SP me je psihički više ubila nego sama povreda. To Svetsko prvenstvo će ostati tamna mrlja u mojoj karijeri. Teško sam prihvatio povredu, još teže činjenicu da ću propustiti SP. Imam tu sebičnu stranu ličnosti... Sam sebi govorim da sam mogao biti deo te avanture - postati svetski prvak. Ta misao će me goniti ceo život. Teško je to i niko ne može to razumeti jer nije u mojim cipelama", rekao je Košjelni dodavši:

"Bio sam zaista srećan zbog mojih saigrača, ali istovremeno mi se sve gadilo. Ne možeš se osećati kao svetski prvak, kao preostalih 60 miliona Francuza. Čudan osećaj me je pratio. S jedne strane sam želeo da odu što dalje, a s druge sam se nadao da će izgubiti i ispasti. Tako sam se osećao".

Dok je iznosio svoju potresnu ispovest, defanzivac nije mogao da sakrije suze.

Pod novim selektorom Luisom Enrikeom Španija deluje neverovatno moćno, a večeras joj u goste stiže Engleska u okviru Lige nacija. Kvota na keca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Španija - Engleska.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track