HTEO JE SAMO DA MU ODSEČE GENITALIJE, ALI JE ONDA POGLEDAO U TELEFON: Brutalna ispovest monstruma koji je u Brazilu ubio fudbalera! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Novi detalji

HTEO JE SAMO DA MU ODSEČE GENITALIJE, ALI JE ONDA POGLEDAO U TELEFON: Brutalna ispovest monstruma koji je u Brazilu ubio fudbalera! (VIDEO)

Fudbal -

Slučaj brutalno ubijenog fudbalera Danijela Koree i dalje je jedna od glavnih tema u Brazilu!

Policija je nedavno uhapsila biznismena Edsona Britesa mlađeg koji je priznao ubistvo i sve obrazložio činjenicom da je Korea hteo da mu siluje ženu. Sad ima novih detalja, koji uključuju trojicu svedoka i priču, a iz koje se vidi da Brites najpre nije hteo da ubije Koreu.

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, majka, žena, sestra...U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela - rekao je Brites posle hapšenja.

Njegovu priču potvrdila je i ćerka Alana posle čijeg rođendana se sve i dogodilo, dok je jedan od svedoka do tančina objasnio policiji kako je Korea ubijen.

- Edison je otvorio vrata prtljažnika i iznenada je zaklao Koreu. To nije bila ideja. Najpre je samo hteo da mu odseče penis i ostavi ga da visi naglavačke, ali je onda na telefonu video fotografije supruge i fudbalera koje su vrlo brzo postale viralne.

Što se tiče fotografija koje su i ''došle glave'' Korei, one su se na internetu pojavile nakon što je nesrećni fudbaler sam slao fotke nekome. Na njima se videlo kako leži pored Britesove supruge uz poruku: "Želim da pojedem majku slavljenice!"

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track