Najnovije vesti

ŽESTOKI MOMAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O SLAVNIM FUDBALERIMA: Sa Savićevićem sam na Tajlandu za noć potrošio 150.000 evra! Dejo slao helikopter po Mihu da idu na pečenje! Figu sam namestio TOP manekenku (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NEVEROVATNA ISPOVEST

ŽESTOKI MOMAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O SLAVNIM FUDBALERIMA: Sa Savićevićem sam na Tajlandu za noć potrošio 150.000 evra! Dejo slao helikopter po Mihu da idu na pečenje! Figu sam namestio TOP manekenku (VIDEO)

Fudbal

Nebojša Tubić Žabac, jedan od najpoznatijih "žestokih momaka" koji je preživeo devedesete godine prošlog veka, ispričao je anegdote sa velikim fudbalskim zvezdama, Dejanom Savićevićem, Sinišom Mihajlovićem 

Žabac se često nalazio u "krem društvu", pa tako i sa poznatim sportistima.

Sa Savićevićem je zajedno bio na Tajlandu.

"Na Tajlandu smo zajedno bili ja, Deki Savićević, Duško Šarić i glumac Dragan Marinković Maca. Maca je tu bio da pravi fazone. Zajebavali smo se, igrali smo fudbal, odbojku... Darko Šarić dobije sina i Duško kaže - Ajmo, slavimo. Odemo u diskoteku na Puketu. Duško iznajmi najbolje kur.e... Mislim da je potrošio 150.000 evra", kaže Tubić i nastavlja:

"A Deju sam učio da vozi motor. On je naučio da vozi onaj motor na gas, a kad je uzeo onaj na brzine odma se slupao. Baš mi ga je bilo žao. Deki je baš pozitivan lik".

foto: Printscreen

Žabac je otkrio i neverovatan detalj iz druženja Savićevića i Mihajlovića:

"Siniša Mihajlović je bio letos tu. Dejo Savićević je po njega poslao helikopter da odu na Zlatibor na pečenje. I da njegovoj majci posašlju kilo pečenja".

Prisetio se Nebojša Tubić oproštaja Siniše Mihajlovića organizovanog u Novom Sadu.

"Sjatili se tad Luis Figo, Zlatan Ibrahimović, braća Inzagi, Manćini, Peđa Mijatović... Posle došli Marko Mišković i Vića Petrović", seća se Žabac i u dahu dodaje:

"Imao sam jednu manekenku iz Bačkog Jarka. Ona bila u Milanu i tamo se družila sa Nikol Riči. Ja nisam mogao da verujem, družila se sa Naomi Kembel. Pokazala mi slike. Pre nego što je otišla u Milano ona je bila sa mnom. I spavala je sa kim god sam ja reko. Spavala je i sa Sinišom... Bila je nenormalno lepa", tvrdi Tubić i vraća film na Mihin oproštaj:

"I ja je zovem da dođe, kad je Figo video on nije znao gde je levo. Vića ih zatvorio u sobu. I ona saletela Figa. Mali Marko Mišković kad je video i kad je čuo da je drugarica sa Naomi odma pitao koliko to košta. I on ode sa njom u sobu i izađe on posle 20 minuta, a ludi Vića mu pruža ruku i kaže: Da ti čestitam, ti si sad kum sa Figom. Jesi li se ljubio sa njom. Kaže Marko - jesam. E pa ona je malopre puš.la Figu, ti si se sad ljubio sa njom - i sad ste kumovi".

Žabac je bio dobar prijatelj sa Arkanom...

"Arkan je naravno namestio titulu Obiliću. Bilo je tu sidijama i pištolji u usta, i pretnje... Oni kao imali kvalitet, kao pobede Zvezdu. Ma daj", završio je Nebojša Tubić.

(Priredio: P.L/Kurir sport/Balkan Info, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...