CEO JAPAN POLUDEO ZA PARTIZANOM: Crno-beli udarna sportska vest u više od 20 medija
Foto: @Starsport / Peđa Milosavljević

HIT

CEO JAPAN POLUDEO ZA PARTIZANOM: Crno-beli udarna sportska vest u više od 20 medija

Fudbal -

U više od 20 japanskih medija osvanuo detaljan izveštaj o pobedi nad Malatijom s akcentom na fantastičan debi Asana, reprezentativca njihove zemlje

Prva sportska vest u dalekom Japanu glasi - Asano debitovao za Partizan i već postigao gol!

Zavirili smo u japanski Gugl i došli do fascinantnih podataka o popularnosti crno-belih u Zemlji izlazećeg sunca. Više od 20 sajtova, što informativnih, što sportskih, donelo je opširan izveštaj sa meča srpskog kluba! Pojedini su do detalja opisali dešavanja u Humskoj.

- Posle samo 45 minuta u dresu Partizana Asano je već stigao do „jaguar poze“, karakteristične za njega posle postignutih golova. Odigrao je izuzetno živahno, imao je nekoliko munjevih prodora i golom je doveo publiku do delirijuma - navodi portal Lajvdor.

Koliko ozbiljno Japanci prilaze praćenju dešavanja u Partizanu, vidi se iz podatka da čitaju portal Kurira!

- Sa velikom željom je ušao u 46. minutu i vrlo brzo pokazao šta zna! Partizan je na pola puta od plasmana u sledeću rundu posle pobede 3:1, a Asano je već prikupio simpatije navijača posle prvog gola u crno-belom dresu - piše tamošnji portal Nikansport.

Zanimljivo, na ovom portalu citira se u nekoliko navrata i izveštaj Kurira! Čak i Rojters na japanskom jeziku donosi vest o debiju Asana za Partizan.

- Takuma Asano je projurio levom stranom i postigao gol za crno-bele! To je bio njegovo debitanski i nastup i pogodak za srpski klub - objavio je Rojters.

I ostali mediji opširno prepričavaju dešavanja iz Beograda! A koliko se Partizan već prati u Japanu, vidi se iz podatka da se na velikom broju sajtova može pročitati kada srpski prvak igra sledeći meč...

Reč junaka ASANO: BIĆU JOŠ BOLJI!

Takuma Asano bio je izuzetno zadovoljan debijem za Partizan.

- Debitovao sam za Partizan u drugom poluvremenu i moj je tim je pobedio. Drago mi je što sam uspeo da postignem gol u svom prvom meču po dolasku u Beograd i da na taj način doprinesem trijumfu. Želim da nastavak bude još bolji od početka - napisao je Japanac na Tviteru.

Dvojnik Japanca MILAN STANKOVIĆ: VREDIM SVAKU PARU!
foto: Printskrin/Instagram

Poznati pevač Milan Stanković bio je oduševljen igrom svog dvojnika u dresu Partizana! Tokom meča on je na Instagram postavljao snimke s meča Partizan uz akcenat na Takumu Asana.

- Milan Stanković vredi svaki evro - napisao je oduševljeni pevač.

Gvinejac prošao put od otpisanog do heroja PREPOROĐENI SUMA: DAJEM SVE ZA PARTIZAN!
foto: @starsport / Pedja Milosavljevic

E, to je igrač za koga je Partizan platio 1,6 miliona evra! Sejduba Suma zablistao je u dresu Partizana. Protiv Malatije bio je jedan od najboljih igrača na terenu.

- Nisam iskoristio neke šanse i bio sam ljut na sebe. Saigrači su me hrabrili i to mi je dosta značilo, što se na kraju i isplatilo - kazao je Suma. Od igrača kome su zviždali na stadionu Gvinejac je došao do toga da mu skandiraju ime.

- Dajem sve za tim i zato me vole, njihova podrška me motiviše da radim i treniram sve bolje. Uveren je Sejduba da će ekipa i u revanšu igrati na visokom nivou.

- Na nama je da odigramo kao u Beogradu i da prođemo u sledeće kolo kvalifikacija.

Totenhem, finalista Lige šampiona, u prvom kolu Premijer lige čeka Aston Vilu (18.30), povratnika u elitu, koji je na pojačanja potrošio preko 100 miliona funti. Ipak, Pevci su veliki favoriti, kec je 1,33, a pobeda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Aston Vila.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić Foto:@Starsport / Peđa Milosavljević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track