I ITALIJANI IMAJU SVOJU ''BEBU'': Prelepa Alesija ukrala slavu Riberiju na promociji u Fiorentini! Svi su gledali samo u NJU! (FOTO)
Foto: Printscreen

BOMBA

I ITALIJANI IMAJU SVOJU ''BEBU'': Prelepa Alesija ukrala slavu Riberiju na promociji u Fiorentini! Svi su gledali samo u NJU! (FOTO)

Fudbal -

Bivši francuski reprezentativac Frank Riberi zvanično je promovisan kao novo pojačanje italijanske Fiorentine.

Na prvoj konferenciji za novinare, po rečima mnogih prisutnih, Francuz ipak nije bio prva zvezda. Naime, prelepa Alesija Enrikez ukrala je slavu popuralnom fudbaleru.

Reč je o devojci koja radi kao prevodilac i koju sportska javnost u Italiji veoma dobro poznaje jer je više puta bila na promociji raznih fudbalera.

Italijani su je najpre upoznali na promociji Điđi Bufona u PSŽ-u, a vrlo često radi na promociji fudbalera koji stižu u Napoli.

Nisu to jedini slučajevi, jer je bila ''glavna'' i prilikom predstavljanja Marija Balotelija u Olimpiku iz Marselja. To svakako znači da razume fudbalsku tematiku.

Deluje da je sve popularnije u svetskom fudbalu da na promocijama fudbalera ili konferencijama budu atraktivne devojke. Ta moda došla je i do Srbije, pa se nedeljama unazad pričalo o portparolkama Zvezde i Vojvodine, prelepoj Bebi i Tatjani Šajković.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track