PRGAVI ITALIJAN ŽESTOKO ODGOVORIO IBRAHIMOVIĆU: Zlatana će ova kontra ZABOLETI DO SRŽI! Materaci nikome ne ostaje dužan!
Foto: Profimedia

RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRGAVI ITALIJAN ŽESTOKO ODGOVORIO IBRAHIMOVIĆU: Zlatana će ova kontra ZABOLETI DO SRŽI! Materaci nikome ne ostaje dužan!

Fudbal -

Italijanski fudbaler Marko Materaci, koji je poznat po diskutabilnom ponašanju, odgovorio je Zlatanu Ibrahimoviću.

Da podsetimo, Ibrahimović je pre neki dan dao intervju u kome je između ostalog pričao i o Marku Materaciju i prisetio se duela sa njim.

foto: Profimedia

Prgavi Italijan ga je toliko povredio da Ibra nije mogao da nastavi meč. Žarko je želeo 'osvetu', a kako se ona priprema hladna, pa je sačekao neko vreme na ponovni susret sa Materacijem.

"Opet krenuo na mene i ja sam ga udario potezom iz tekvondoa. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je pitao zašto sam to uradio. Rekao sam mu da sam čekao taj momenat četiri godine. Zato", otkrio je Ibrahimović, a Materaci se brže-bolje oglasio na društvenim mrežama i Zlatanu poslao poruku koja će ga zaboleti do srži.

"Dođoh, videh, osvojih... U svakom slučaju, hvala ti Zlatane, nikad ne bismo uspeli bez tebe", napisao je Materaci.

foto: Pritnscreen/Instagram

Da stvar bude jasna, za sve koji se ne sećaju, godinu dana pre Interovog osvajanja titule šampiona Evrope, Zlatan se preselio u Barselonu posle tri godine na “Meaci”.

Taj trofej je jedini koji nedostaje slavnom Šveđaninu u njegovoj blistavoj karijeri.

Inter je konačno zaseo na čelo Serije A i ima veliki motiv da večeras (20.45) savlada Romu i obezbedi ostanak na liderskoj poziciji. Kvota na keca na Meaci je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track