SLAVKO PEROVIĆ ZA KURIR POSLE STRAVIČNOG UDARCA U GLAVU: Dobro me je pogodio frajer, ostao sam bez nekoliko zuba
Foto: Starsport, Printscreen/ Youtube

EKSKLUZIVNO

SLAVKO PEROVIĆ ZA KURIR POSLE STRAVIČNOG UDARCA U GLAVU: Dobro me je pogodio frajer, ostao sam bez nekoliko zuba

Fudbal -

"Ostao sam bez nekoliko zuba, ali s obzirom na sve, dobro sam", rekao je Slavko Perović za Kurir.

Stravične scene viđene su u nedelju uveče u velikom derbiju prvenstva Rumunije između Dinama i FCSB (bivša Steaua), čiji je akter nažalost bio Srbin Slavko Perović. Nesmotren i užasan potez Lusijana Kristee kada je nogom direktno u glavu udario i u trenutku onesvestio srpskog napadača sledile su krv u žilama svakom ljubitelju fudbala.

Nesrećni Slavko Perović ostao je bez svesti da leži nepomično na travi. Zahvaljujući prisebnosti i brzoj intervenciji golmana FCSB Kristijan Balgradeana koji je Srbinu izvukao jezik iz usta, Perović je spasen od gušenja i sigurne smrti. Bogdan Planić, Srbin u redovima FCSB, panično je zvao lekare oba tima i kola hitne pomoći, držao se za glavu zbog zemljaka.

foto: Pritnscreen Youtube

Slavko Perović iz bolesničke postelje javio se Kuriru, dan posle nesreće u najvećem rumunskom derbiju. Lekari su mu konstatovali jak potres mozga i zabranili upotrebu mobilnog telefona. Kada smo kontaktirali Slavka bio je srećan što smo mu se javili:

- Sada je dobro! Ostao sam bez nekoliko zuba, ali s obzirom na sve, dobro sam!

Kada smo ga pitali šta se desilo posle udarca Lusijana Kristee, jer su scene bile jezive, Slavko, inače uvek vedrog duha, kazao je:

- Jbg... Dobro me je pogodio frajer!

Potom je centarfor Dinama iz Bukurešta objasnio kakve je povrede zaradio:

- Nije mi stradala vilica. Samo nekoliko zuba i gornja usna. Na nosu i po licu imam neke male povrede. Videćemo posle kontrole, kakve su vesti. Lekari su mi preporučili da ne smem da se zamaram!

(A. Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track