JAVIO SE ZORAN TOŠIĆ IZ KINE: Situacija se smiruje, uskoro se nastavlja šampionat! VIDEO
Foto: Printscreen

ZANIMLJIVO

JAVIO SE ZORAN TOŠIĆ IZ KINE: Situacija se smiruje, uskoro se nastavlja šampionat! VIDEO

Fudbal -

Srpski fudbaler Zoran Tošić, odnedavno član kineske ekipe Taiđu Juanda, rekao je danas da se situacija u toj zemlji sa korona virosom polako smiruje i da će uskoro početi da igraju utakmice.

- Trebalo bi da počne liga sredinom aprila, kad se sve smiri. Takve su informacije, mada još nisu zvanične. Videćemo kako će se odvijati situacija, ali treniramo normalno, pripreme su u toku, ove sedmice bi trebalo da počnemo sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Sve se polako vraća u normalnu, izjavio je Tošić za televiziju Arena sport.

Kako je naveo, situacija se smiruje jer je od ljudi s kojima komunicira dobio informaciju da je proteklih dana zabeleženo 10 do 20 novih slučajeva, što za Kinu nije toliko strašno.

- I dalje se nalazim na trening centru, tragam za stanom, pripreme su u toku, treninzi su zahtevni, nema mnogo vremena za kretanje zbog čega sam uglavnom u hotelu i sportskom kompleksu. Prvih nekoliko dana po dolasku u Kinu proveo sam u karantinu, testiran sam svakodnevno. I dan-danas nam proveravaju telesnu temperaturu. Predostrožnosti radi, bolje da budemo sigurni. Sve je mirno - poručio je Tošić i dodao da svakodnevno komunicira sa porodicom u Srbiji i da njegovi prate instrukcije nadležnih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track