MESI JE OBIČNI LAŽNJAK, KAO I CELA BARSA SA GVARDIOLOM: Bivši as Reala napao Katalonce!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

ne bira reči

MESI JE OBIČNI LAŽNJAK, KAO I CELA BARSA SA GVARDIOLOM: Bivši as Reala napao Katalonce!

Fudbal -

Bivši golman Reala iz Madrida Jirži Dudek nimalo ne voli Lea Mesija i Barselonu. Četiri godine proveo je Poljak u redovima "kraljevskog kluba" i kako sam kaže odlično upoznao pravo i lažno lice Barse i njene prve zvezde, omalenog Argentinca.

- Tog Mesija sam video u duelima s Pepeom i Ramosom. Govorio je takve stvari koje ne mogu da se zamisle za nekog ko je navodno tako miran i ljubazan - rekao je Jirži Dudek.

Poljak tvrdi da je Argentinac uživao da provocira i da je to mnogo nerviralo tadašnjeg trenera Reala Žozea Murinja.

- Mesi je bio lažan i provokativan, kao i cela Barselona s Pepom Gvardiolom. Znali su do perfekcije da isprovociraju protivnika. To je nerviralo Žozea Murinja. Bio je toliko ljut na nas kada bismo s njima menjali dresove posle El klasika - prisetio se poljski golman.

Jirži Dudek, danas 47-godišnjak, za Real Madrid branio je od 2007. do 2011. upisavši 15 utakmica. Najslavniji period karijere proveo je u Liverpulu u kojem je bio od 2001. do 2007. Poljak se posebno istakao sjajnim obranama u finalu Ligi šampiona 2005, posebno u penal seriji. Tada je tim sa Enfilda na neverovatan način osvojio trofej protiv Milana nakon što su gubili na poluvremenu 3:0. Kasnije su stigli do 3:3 i posle penal serije do titule.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track