Najnovije vesti

JEZIVI DETALJI SMRTI POZNATOG FUDBALERA: Mrdaković je seo na krevet, rekao "ne mogu više" i ubio se iz majčinog pištolja
Foto: Tamara Trajković, FK Vojvodina

Tuga

JEZIVI DETALJI SMRTI POZNATOG FUDBALERA: Mrdaković je seo na krevet, rekao "ne mogu više" i ubio se iz majčinog pištolja

Fudbal

Bivši reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvšio je samoubistvo u stanu svoje devojke u Beogradu.

Prema saznanjima, Mrdaković je seo na krevet, i uz reči "ne mogu više", uzeo pištolj. Poznati fudbaler se ubio iz majčinog pištolja, koji je doneo u rancu u stan svoje devojke na Zvezdari.

Devojka je potom pobegla i zvala policiju koja je po dolasku zatekla telo u stanu.

Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.

Tokom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gde je i završio karijeru 2017. godine.

Bio je član Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa, Levadijakosa, Vojvodine i Rada.

Mrdaković je za mlađe reprezentativne kategorije odigrao devet utakmica, a upisao je tri nastupa za olimpijsku selekciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2008. godine.

I. E., J. R. / Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...