PLATILI SU MI DA SLOMIM RONALDINJA Nevrovatna ispovest Argentinca: Udario sam i Maradonu! Posle toga hteo sam da umrem
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

PLATILI SU MI DA SLOMIM RONALDINJA Nevrovatna ispovest Argentinca: Udario sam i Maradonu! Posle toga hteo sam da umrem

Fudbal -

Bivši argentinski reprezentativac Fernando Kaseres ispričao je neverovatne detalje vezanje za njegovu fudbalsku karijeru.

Argentinac je dao intervju za YouTube kanal "Idols", u kom je govorio o svojoj karijeri.

Otkrio je brojne detalje iz vremena kada je igrao u La Ligi, a oni najzanimljiviji odnose se na to kako zaustaviti Mesija ili Ronaldinja.

foto: AP

"Ako Mesi krene na vas, udarite ga. To je jedino rešenje koje vam preostaje", bio je jasan Kaseres, pa dodao:

"Ponudili su mi 500 hiljada španskih peseta da slomim Ronaldinja. Hteli su da ga izbacim iz utakmice. To je takođe jedini način da se zaustavi. Igrao sam za Seltu, a utakmica je bila u Vigu. Ronaldinjo je krenuo po loptu, a ja sam ga udario s leđa. Pao je, a ja sam mu ponudio ruku i priznao da su mi ponudili pare da ga izbacim iz utakmice. On mi je rekao: "Ako me uhvatiš." Nisam mogao da verujem, šokirao me."

Udario je Maradonu

Ispričao je i jednu dogodovštinu s treninga koji je odradio s Argentinom kao mlađi, a koja se tiče velikog Diega Armanda Maradone.

foto: Profimedia

"Požurio sam da presečem jednu loptu i u vazduhu udario nekoga. Bio je to Maradona! Hteo sam da umrem", rekao je Kaseres.

Kaseras je branio boje Argentine na Svetskom prvenstvu 1994. u SAD-u. Najveći deo svoje karijere proveo je u Španiji igrajući za Seltu, za koju je u periodu od 1998. do 2004. zabeležio 198 nastupa. Bio je član odbrane ekipe iz Viga koja je u Kupu UEFA, u sezoni 2000/2001, eliminisala Crvenu zvezdu (0:1, 5:3).

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track