PRIČA SE DA JE ZVONIMIR BOBAN HOMOSEKSUALAC: Robert Prosinečki jednom izjavom ustalasao duhove u Hrvatskoj!
Foto: Printskrin/Jutjub

trač ili istina

PRIČA SE DA JE ZVONIMIR BOBAN HOMOSEKSUALAC: Robert Prosinečki jednom izjavom ustalasao duhove u Hrvatskoj!

Fudbal -

Robert Prosinečki obavlja ulogu selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore, a u slobodno vreme gostuje po mnogim televizijama.

Robert Prosinečki, Krunoslav Simon, Krešimir Karačić
foto: Printskrin/Jutjub

Nedavno je Robert Prosinečki bio gost na podkastu “O svemu i ni o čemu s Krešom i Krunom" gde je govorio o brojnim temama. Novinar Krešimir Karačić i nekadašnji košarkaš Krunoslav Simon postavljali su mu mnoga sportska, ali i nesportska pitanja, na koja je Robi iskreno odgovarao.

Tokom razgovora, Prosinečki je pričao o glasinama iz Hrvatske koje se vežu za tamošnje fudbalske legende Zvonimira Bobana i Davora Šukera.

- Ja sam dobar sa Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači. Ne družimo se ni sada, ali kad god se vidimo mi se pozdravljamo i pijemo kafu ako treba. Znaš kako, kad dođeš do neke funkcije, pogotovo kad si predsednik saveza, onda dolazi i do kritika. Davor je u suštini jedan dobar dečko – kazao je Robert Prosinečki, pa nastavio:

Zvonimir Boban
foto: Lorenzo Di Cola/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Puno puta mi sve iskrivimo. Priča se da Robert pije, a Robert ne pije. Priča se da je Zvone (Zvonimir Boban prim.aut.) homoseksualac, a ja znam da nije. Pričaju da je Davor škrt i da ne da ništa, priča se… Ljudi vole priču!

U više navrata je Robert Prosinečki dolazio u centar pažnje javnosti zbog izjava, a nema sumnje da će i ova o bivšim kolegama iz reprezentacije Bobanu i Šukeru izazvati brojne komentare u Hrvatskoj.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja