NEUSPELA GENERALKA CRNO-BELIH U LUČANIMA PRED FINALE KUPA Fudbaleri Partizana porazom protiv Mladosti završili sezonu u Superligi
Foto: Starsport

SUPERLIGA

NEUSPELA GENERALKA CRNO-BELIH U LUČANIMA PRED FINALE KUPA Fudbaleri Partizana porazom protiv Mladosti završili sezonu u Superligi

Fudbal -

Fudbaleri Mladosti pobedili su danas u Lučanima ekipu Partizana sa 1:0, u utakmici poslednjeg, 38. kola Super lige Srbije.

Jedini gol na meču postigao je Milan Bojović u 24. minutu.

Ekipa Mladosti je sezonu u domaćem šampionatu završila sa 54 osvojena boda i sedma je na tabeli, dok je Partizan drugi sa 95 bodova.

Crno-beli su u nekoliko navrata zapretili u prvom poluvremena, ali bez prave završnice, dok je Mladost jednu od svojih prilika iskoristila.

Igrao se 25. minut kada je Radivojević prošao po levoj strani i centrirao, a Bojović je bio na pravom mestu i glavom pogodio mrežu beogradskog tima.

Partizan je najbolju priliku za izjednačenje imao posle samo dvadesetak igre u drugom poluvremenu kada je Jović iz izgledne pozicije šutirao preko gola.

Ekipa Mladosti je ovom utakmica završila sezonu, dok crno-belima predstoji još finale Kupa Srbije, protiv Crvene zvezde. Finale je na programu 25. maja.

1 / 5 Foto: Starsport

Tok meča:

Kraj!

90. minut - Partizan pokušava ali su te šanse veoma jalove.

84. minut - Pokušao je Partizan posle kornera, ali je lopta otišla daleko preko prečke gola domaćih.

82. minut - Žuti karton za Vujačića!

80. minut - Mogao je Miljković da postigne gol, dva puta je šutirao unutar šesnaesterca Mladosti, ali oba puta je blokiran od strane domaćih fudbalera.

72 minut - Kombinovali su Holender, Marković i Lutovac, ali odbranila se MladosT, ponovo...

70. minut - Guzvu u šesnaestercu domaćina pokušao je da iskoristi Lutovac, ali je Milovac izašao kao pobednik

Partizan, Mladost Lučani
foto: Starsport

68. minut - Pokušao je Lazar Marković da iznenadi golmana Milovića iskosa, ali je mladi čuvar mreže bio oprezan

64. minut - Štulić i Lutovac su u igri umesto Natha i Jovića

57. minut - Selenić je izašao, a zamenio ga nekadašnji napadač Partizana, Obiora Odita (38)

52. minut - Pokušao je Slobodan Urošević iz slobodnog udarca, ali lopta je završila visoko preko gola domaće ekipe.

46. minut - Odmah zicer za Partizan! U 20. sekundi drugog poluvremena. Duga lopta za Šćekića, on je spustio loptu za Jovića koji je veoma loše gađao, pored gola. Najbolja šansa za Partizan do sada.

46. minut - Počeo je drugi deo igre.

45. minut - Završen je prvi deo igre.

Partizan, Mladost Lučani
foto: Starsport

40. minut - Žuti karton za Šataru.

39. minut - Holender iz pada sa zemlje šutira iz kaznenog prostora preko prečke, nakon što je došao do lopte iz odbitka od šuta Jojića.

33. minut - Velika je dilema zašto Partizan igra ovako loše u Lučanima. Da li je upitanju loš dan za crno-bele ili prosto ne že da otkrivaju sve adute pred finale Kupa sa Zvezdom.

24. minut - GOOOOOOOL! Domaći vode golom Bojovića, isplatila se inicijativa Lučanaca.

12. minut - Dobar pokušaj Radivojevića koji je pobegao Svetozaru Markoviću i malo je falilo da zatrese mrežu Stojkovića, ali lopta je otišla malo pored gola.

8. minut - Žuti karton za Aleksandra Miljkovića, kojem je pobegao Jovanović, pa ga je zaustavio na nepropisan način.

2. minut - Prva prilika na meču! Natho je mogao da bude strelac, šutirao je levom, slabijom nogom, ali se istakao golman Milović

1. minut - Utakmica je počela.

Sastavi:

MLADOST (4-2-3-1): Milović – P. Jovanović, Šatara, Mićević, Leković – Radivojević, Baha – Selenić, Gordić, S. Jovanović – Bojović. Trener: Darko Rakočević

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Jović, Natho, Holender – L. Marković. Trener: Aleksandar Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da nikada nije lako u Lučanima, naročito sada kada domaćini mogu da igraju rasterećeno:

’’Mladost je opstala u ligi još ranije, igraju rasterećeno. Vidim da su neke mlade igrače koristili u poslednjim utakmicama, ne znam u kom će sastaju izaći, ali sigurno da su podigli formu. Nikad nije lako u Lučanima. Dobro je stanje ekipe, videćemo još danas na treningu, ali generalno su se svi oporavili, osim igrača koji su već bili povređeni. Spremni odlazimo na put. Ponosan sam na svaku pobedu, na sve utakmice koje smo odigrali, jer znam koliko smo truda svi uložili, pogotovo igrači. Nije lako pobeđivati u kontinuitetu, a oni to rade, pokazuju stabilnost, bez obzira koja je utakmica.’’

Meč 38. kola između Mladosti i Partizana igra se u utorak 18. maja 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track