BURA U HRVATSKOJ SE NE STIŠAVA! On je za mene mrtav čovek, izdao je celu naciju!
Foto: Profimedia

ćiro ne prašta

BURA U HRVATSKOJ SE NE STIŠAVA! On je za mene mrtav čovek, izdao je celu naciju!

Fudbal -

Hrvatska fudbalska reprezentacija je porazom od Španije (5:3) posle produžetaka u osmini finala završila učešće na Evropskom prvenstvu.

U Hrvatskoj od ponedeljka traje bura izazvana time, a na udaru je Ante Rebić. Krilni napadač Milana bio je direktno kriv za prvi gol koji su Hrvati primili od Španije, a onda je još i kritikovao selektora Zlatka Dalića. Rebić se oglasio na instagramu, a to mu Ćiro ne prašta!

- Žao je, jer Rebić je bio moj ljubimac. A nakon ove njegove nespretne izjave, on je za mene, a mislim i za reprezentaciju, mrtav čovek - rekao je Blažević i ošto dodao:

- To je neoprostivo, to je najgore što jedan igrač može da kaže. On je izdao Dalića, ali ne samo Dalića, nego celu naciju - dodao je Ćiro i prisetio se kako je sve dobro funkcionisalo kada su se nizali uspesi.

- Pa nema tako dugo, sve mlade ženske Hrvatske su bile zaljubljene u njega! Tako je bio divan, i Dalić mu je bio tada najdraži. A sad nakon što je uradio to što je uradio... Nije ništa doneo u ovim utakmicama na Euru, izgubio je sav kredibilitet, a s ovom izjavom je pokazao da nije ni sportista. Jako mi je žao.

Španija je po kvotama izraziti favorit sa 1,78 na dvojku, ali Švajcarsku je dobila samo jednom u poslednja četiri meča i nije joj nijednom dala više od gola. Tip da ni na ovom meču nećemo videti više od dva pogotka plaća se kvotom 1,90. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Švajcarska - Španija

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track