KIN OPET PO TRENERU JUNAJTEDA: Ščepao bih Olea i pitao zašto ti igra Fred?
Foto: AP/Matthew Childs, EPA/Andy Rain

TURBULENTNO NA OLD TRAFORDU

KIN OPET PO TRENERU JUNAJTEDA: Ščepao bih Olea i pitao zašto ti igra Fred?

Fudbal -

Bivši fudbaler Mančester junajteda Roj Kin prokomentarisao je partiju Crvenih đavola posle poraza u mančesterskom derbiju. Građani su slavili sa 2:0, a glavno pitanje posle utakmcie bila je i sudbina menadžera Junajteda Olea Gunara Solskjera, koji ne može da pronađe rešenje za loša izdanja.

Kin je u studijskoj emisiji na poluvremenu žestoko kritikovao dobranu Junajteda, a posle utakmice je u studiju televizije Skaj izdvojio šta mu sve smeta u Solskjerovim odlukama i ekipi.

Da Ole sada uđe ovde, ščepao bih ga i pitao zašto ti igra Fred? Svi menadžeri donose odluke, rade sa igračima iz dana u dan, ali ja bih ga pogledao i pitao zašto igraš sa Fredom u sredini terena? Mora da preuzme odgovornost za to“.

Ipak, Kin je jedan od onih koji smatraju da bi Norvežanin trebalo da ostane na Old Trafordu.

Junajted je u lošoj fazi, ali postoji izlaz iz toga. Da li je Ole čovek koji može da ih izvuče, to je veliko pitanje, ali se nadam da jeste. To je više nada nego vera. Svaki put kada loše igraju Ole je kriv, a svaki put kada pobede Ole je najsrećniji čovek na planeti. On mora da se pogleda u ogledalo i da kaže sebi da mora bolje od ovoga. Došao je u Junajted u teškom trenutku i vodi jedan od najvećih klubova na svetu. Ali ako sa sobom vodiš blefere i zavisiš od Šoa i Van-Bisake… Ma zamisli da zavisiš od njih! Ole, možda bi ti bilo bolje da se oslobodiš toga“, rekao je nekadašnji kapiten Mančester junajteda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track