NEMA U OVOM DRUŠTVU LAKE EKIPE! Mrkela o starom dužniku: Interesantno je i za nas i za navijače, imamo šta da pokažemo!
Foto: Starsport©

o rendžersu

NEMA U OVOM DRUŠTVU LAKE EKIPE! Mrkela o starom dužniku: Interesantno je i za nas i za navijače, imamo šta da pokažemo!

Fudbal -

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela ocenio je danas da njegova ekipa može mnogo da pokaže u dvomeču sa Rendžersom, u osmini finala Lige Evropa i da ima šanse da prođe dalje u takmičenju.

- Kada se nađete u ovakvom društvu, ne možete da izvučete laku ekipu. Mi smo izvukli Rendžers, ekipu koja je jaka, koja je prošla Borusiju iz Dortmunda. Mislim da će to biti interesantan dvomeč i za nas i za naše navijače. Rendžers je naš stari dužnik koji nas je pre otprilike 15 godina izbacio iz Lige šampiona i mislim da u ovoj situaciji imamo i šta da pokažemo i sa čim da se predstavimo, da odigramo dobar dvomeč, pokažemo naš kvalitet - rekao je Mrkela, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde igraće 10. marta u Glazgovu protiv Rendžersa, prvu utakmicu osmine finala Lige Evropa, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

- Ukoliko sve naše adute iskoristimo, mislim da imamo šanse da prođemo - ocenio je Mrkela.

Zvezda će u nedelju od 18 časova igrati na svom terenu protiv Partizana, u utakmici 24. kola Super lige Srbije, a Mrkela je naveo da njegova ekipa "uvek ima najveće ambicije".

- U svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bilo da se radi o prvenstvu ili nekom drugom takmičenju, želimo da zadovoljimo naše navijače koji su mnogo zahtevni. Prvo nas očekuje derbi, koji je veoma važan i u poslednjih nekoliko godina će možda prvi put i odlučiti o šampionu. Važno nam je da tu utakmicu odigramo dobro, da pobedimo večitog rivala i ostanemo u trci za titulu prvaka Srbije - rekao je Mrkela.

Crno-beli su prvi na tabeli sa pet bodova više od crveno-belih.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track