GOLA KAO PIŠTOLJ DOŠLA NA UTAKMICU: Ona je šokirala sve na stadionu Arsenala! Pojavila se samo u gaćicama! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

topdžijka

GOLA KAO PIŠTOLJ DOŠLA NA UTAKMICU: Ona je šokirala sve na stadionu Arsenala! Pojavila se samo u gaćicama! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Arsenala ostali su bez titule u Premijer ligi, iako su veći deo prvenstva bili lideri.

Arabela Mia
foto: Printskrin/Instagram

U poslednjem kolu šampionata Engleske "Topdžije" su na svom stadionu deklasirale Vulverhempton (5:0). Glavna zvezda na toj utakmici bila je Arabela Mia, navijačica Arsenala, koja je u neobičnom autfitu došla na utakmicu.

Ova crvenokosa lepotica stigla je gola na utakmicu, tačnije njeno telo bilo je u bodipejntu i to u bojama Arsenala. Od odevnih predmeta na sebi je imala samo bele gaćice, dok je celo telo ofarbala u crveni dres Arsenala.

- Ljudi, otišla sam na stadion gola! Hvala svim navijačima što su bili tako ljupki i što su tražili da se fotografišu sa mnom. Učinili ste me ponosnom što sam Tobdžija. Vidimo se sledeće sezone - poručila je Mia preko društvenih mreža.

Nije nosila burshalter, svoje grudi prekrila je crvenom bojom, sa belim slovima koji su ispisivali Arsenalove sponzore, kao i "GreenGirlBella" preko njenih leđa, što je pseudonim koji koristi na društvenim mrežama.

- Ona nam je nadoknadila izgubljenu titulu - poručivali su navijači Arsenala dok su se fotografisali sa zanosnom Miom.

Arabela je podelila nekoliko fotografija i video snimaka svoje avanture u severnom Londonu na Instagramu. Sve to je naišlo na više nego topao prijem od strane njenih 156.000 pratilaca.

Na pitanje novinara kako je došla na ideju da skrene pažnju na sebe, odgovorila je:

- Samo sam razmišljala u sebi. Radila sam farbanje tela na koledžu, i pomislila sam, to bi bilo tako kul. Iskreno, ljudi su bili fini, želeli su da se slikaju sa mnom.

Rekla je da je farbanje tela trajalo skoro tri sata, ali i da je imala problema.

- Morala sam nekoliko puta tokom utakmice da izlazim sa stadiona, jer je farba zbog visoke temperature počela da se razmazuje.

Na kraju je uputila moćnu prouku svim navijačima Arsenala.

- Bili smo pod stresom tokom cele sezoni i nismo znali šta će se dogoditi. Ali, uvek postoji sledeća sezona.

Arabela Mia ima i nalog na stranici "Only Fans" koji je posle vikenda prosto eksplodirao, pa se može reći da je napravila sebi neverovatnu reklamu preko Arsenala.

Na kraju, crvenokosa Engleskinja podelila je i na Jutjubu video o tome kako se provela na utakmici između Arsenala i Vulverhemptona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja