TEN HAG SKRENUO PAŽNJU FULAMU: Trebalo bi da se izvine Fernandešu
Foto: AP Photo/Dave Thompson

PREMIJER LIGA

TEN HAG SKRENUO PAŽNJU FULAMU: Trebalo bi da se izvine Fernandešu

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag izjavio je danas da bi Fulam trebao da se izvini njegovom fudbaleru Brunu Fernandešu zbog snimka koji je admin njihovog TikTok naloga objavio, a u kojem se ismeva fudbaler.

Na pomenutom snimku Fernandeš pada nakon šuta i ukazuje da je povređen, što su mnogi navijači smatrali simuliranjem, a na Fulamovom TikTok nalogu je isti snimak objavljen uz opis: "Drago nam je da je OK", što je Ten Hag osudio, prenosi Skaj.

Fulam je u Mančesteru pobedio u subotu Junajted 2:1 u utakmici 26. kola Premijer lige.

"Nisam znao za ovaj video. Ako su ovo uradili, rekao bih da to nije u redu. Apsolutno nije u redu. Nije u redu da klub daje takve izjave. Trebalo bi da se izvini zbog ovoga", rekao je Ten Hag.

Na utakmici FA kupa u sredu štoper Notingem Foresta Felipe je uhvatio Fernandeša za vrat, a trener Junajteda smatra da bi sudije trebale da ga zaštite više u ovakvim situacijama.

"On je veoma strastven i kreativan igrač. On stvara najviše šansi u Premijer ligi. Vidite da ga protivnici ciljaju, posebno nakon duela sa Fulamom u subotu kada su ga protivnici više puta udarali, a arbitri su to videli i nisu odreagovali. Onda osećam da bi sudije trebalo više da ga zaštite", izjavio je Holanđanin.

Ten Hag je rekao da će Portugalac biti spreman za susret sa Mančester sitijem u nedelju.

Fernandeš je ove sezone za Junajted postigao sedam golova i upisao osam asistencija u svim takmičenjima.

Derbi Mančestera u 27. kolu Premijer lige je na programu u nedelju od 16.30, a aktuelni šampion Siti će biti domaćin.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track