Premijer liga greškom objavila dolazak Murinja u Čelsi
Foto: REUTERS

Premijer liga greškom objavila dolazak Murinja u Čelsi

Fudbal -
Na sajtu se pojavila vest sa sutrašnjim datumom pod naslovom "Murinjo se vratio u Čelsi"

BEOGRAD - Sajt engleske fudbalske Premijer lige objavio je danas da se trener Žoze Murinjo vratio u Čelsi, ali je ubrzo povukao tu vest, objasnivši da je u pitanju greška.

U saopštenju nije unet podatak na koliko godina je trener potpisao ugovor, već je navedeno:

"Portugalac je potpisao xx-godišnji ugovor".

Administrator je kasnije povukao vest, a čelnici Premijer lige izvinili su se Čelsiju zbog greške i ukazali da je to članak koji se priprema u slučaju da Murinjo postane trener Čelsija.

"To je greška, povukli smo vest čim smo primetili i izvinili se Čelsiju. Nemamo saznanja niti saopštenja vezana za Murinja", rekao je portparol Premijer lige.

Brojni mediji navode da Premijer liga pokušava da utvrdi da li je do objavljivanja došlo ljudskom ili tehničkom greškom.

Perez: Murinjo preuzima ČelsiPredsednik Reala Florentino Perez rekao je Murinjo karijeru nastaviti u Čelsiju i da će portugalski stručnjak najverovatnije u ponedeljaka biti zvanično predstavljen na Stamford Bridžu."Murinjo ide u Čelsi. Verovatno će biti predstavljen u ponedeljak kao njihov novi menadžer. Želim mu svu sreću. Vrata Reala biće mu uvek otovrena. Otišao je tužan, jer nije uspeo da shvati kako mediji ovde funkcionišu", rekao je Perez."Kraljevski klub" saopštio je danas da je Perez dobio novi četvorogdišnji mandat na čelu predsednika sportskog pogona Reala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track