BOŽINOV: Igraćemo za Vulićevića
Foto: Saša Pavlić

U čast saigraču

BOŽINOV: Igraćemo za Vulićevića

Fudbal -
BEOGRAD - Fudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je danas da će njegova ekipa preostale utakmice jesenjeg dela sezone igrati za povredjenog Miroslava Vulićevića.

"Igraćemo ove poslednje utakmice za Vulićevića zato što je on momak koji voli Partizan, pozitivan je i kao dečko i kao igrač. Želim mu da se što pre oporavi", rekao je Božinov novinarima.

Partizan je pobedio Voždovac i prošao u četvrtfinale Kupa Srbije, a utakmicu na Vračaru obeležila je teška povreda Vulićevića.

Vulićević je nakon starta protivničkog fudbalera sredinom prvog poluvremena pao na ruku i naredni period će biti u gipsu. Najpre se činilo da je polomio ruku, ali je po poslednjim informacijama pokidao sve ligamente u ruci.

"Ovo je teška situacija za njega, vratio se posle teške povrede kolena i sada se ponovo povredio, što nije dobro. Mislim da je on jedan od najboljih momaka u Partizanu, veliki profesionalac, svi dobro znate kako on radi", kazao je Božinov.

Partizan će do zimske pauze igrati protiv Vojvodine, Rada i Borca u srpskom prvenstvu, kao i protiv Augsburga u Ligi Evropa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track