ENGLESKA U ŠOKU: Fudbalski reprezentativac priznao na sudu da je imao seks sa detetom (15)!
Foto: Reuters

Neviđeni skandal Adama Džonsona

ENGLESKA U ŠOKU: Fudbalski reprezentativac priznao na sudu da je imao seks sa detetom (15)!

Fudbal -
Fudbaler Sanderlenda i engleski reprezentativac Adam Džonson priznao je na sudu da je imao seksualne odnose sa detetom.

Engleski mediji navode da je Džonson došao jutros u Kraljevski sud u Bredfordu u društvu advokata i devojke Stejsi Flounders. Tužilaštvo tereti fudbalera Sanderlenda za seks sa 15-godišnjom devojkom. Džonson je priznao da je imao seksualni odnos sa maloletnom devojkom. On je priznao i drugu tačku optužnice, koja se odnosi na planiranje ovog krivičnog dela. Međutim, engleski mediji navode da je Džonson odbacio druge dve tačke optužnice. Fudbaler je bio u kontaktu sa maloletnom devojkom u periodu od 30. decembra 2014. do 26. februara 2015. Fudbaler je naveo da je devojku upoznao i udvarao joj se preko interneta, ali da nije znao da je maloletna kada su se videli.

Džonson je uhapšen 2. marta prošle godine u Durhemu, a kasnije je pušten da se brani uz kauciju. Sanderlend ga je potom suspendovao, ali se on potom vratio na teren.Džonson je u dugododišnjoj vezi sa Stejsi Flounders, koja mu je rodila ćerku u januaru prošle godine. Stejsi je non-stop uz Adama u pruža mu podršku.

Džonson je ponikao u Njukaslu, a potom je igrao za Midlsbro, Lids, Votford i Mančester siti. On je član Sanderlenda od 2012. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 12 utakmica i postigao je dva gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track