IBANJEZ LJUT NA EVERTONA: Eto kakvu glavu ima, umesto ka svojim trčao je kao navijačima Zvezde
Foto: Saša Pavlić

Reakcije posle derbija

IBANJEZ LJUT NA EVERTONA: Eto kakvu glavu ima, umesto ka svojim trčao je kao navijačima Zvezde

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez zamerio je igraču Partizana Evertonu Luisu način na koji je proslavio gol na "večitom" derbiju i dodao da se on nikada tako ne bi ponašao.

"Šta da kažem, retko ko tako slavi gol. Ima on svoje ljude iza gola, a on trči prema našim navijačima, to nije pošteno. To rade ljudi koji ne misle na svoje navijače. Ja da sam dao gol, trčao bih prema svojim igračima i popeo se. Ali, vidite kakvu on ima glavu", rekao je Ibanjez novinarima posle utakmice.

Zvezda i Partizan igrali su nerešeno 1:1, a fudbaler crno-belih Everton Luis izjednačujući gol u nadoknadi vremena proslavio je provocirajući protivničke navijače. Ibanjez je kazao da mu je to mnogo zasmetalo.

"Ne možeš da se kontrolišeš u takvim situacijama, izgubio sam se, trčao prema njemu. Da nije bilo saigrača, ko zna šta bih napravio, u tim trenucima ne misliš", kazao je Ibanjez.

On je istakao da je tužan jer njegova ekipa nije trebalo da izgubi.

"Tužan sam zbog rezultata, nije trebalo da u poslednjih 30 sekundi izgubimo utakmicu, to jest dva boda koja su nam bila potrebna. Trebalo je mnogo bolje, ali moramo da nastavimo dalje", rekao je Ibanjez.

On je dodao da je Zvezda mnogo bolja od Partizana, što je i večeras pokazala.

Zvezda šest utakmica pre kraja prvenstva ima 12 bodova više od Čukaričkog, a 14 od trećeplasiranog Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track