Mičel Donald: Žena će mi roditi dete u Beogradu
Foto: Saša Pavlić

Zvezdin Holanđanin baš zavoleo Srbiju

Mičel Donald: Žena će mi roditi dete u Beogradu

Fudbal -

Supruga Ezra će se poroditi ovde, tako smo odlučili pošto smo stvarno lepo prihvaćeni u vašoj zemlji, kaže jedini strelac za crveno-bele u meču s Radom (1:0)

Veliki broj stranaca zaljubi se u Beograd i gostoprimstvo srpskog naroda. Takav je i fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald, koji je zajedno sa svojom suprugom Ezrom odlučio da im se drugo dete rodi u Srbiji.Holanđanin uživa u braku sa suprugom, koja je Turkinja. Već imaju ćerkicu Zulaj, koja redovno s majkom dolazi na utakmice crveno-belih, a Donald joj je kupio i crveno-beli dres. Sad čekaju drugu ćerkicu.Već ima jedno dete- Rodiće se u Beogradu - kao iz topa je odgovorio Mičel Donald i dodao:- Volim Srbiju, ovde sam lepo prihvaćen. Supruga i ja želimo da nam se drugo dete rodi u Beogradu. Termin je u septembru i verujem da će do tada sve proći bez komplikacija.Crvena zvezda je u sredu teškom mukom pobedila Rad, a gol je dao baš Mičel Donald.

Sprema feštu za titulu

- Svesni smo da smo odigrali jednu od naših najlošijih utakmica ove sezone. Bilo je mnogo grešaka, naša igra je imala slab tempo, ali i pored toga što nismo blistali, veoma je važno da smo pobedili. Gol je bio stvarno lep. Video sam posle na TV snimku. Ne postižem često golove glavom. Srećan sam zbog toga, našao sam se u pravo vreme na pravom mestu.Derbi s Partizanom biće odigran 16. aprila na Marakani, a crveno-beli će imati priliku da baš u večitom derbiju matematički obezbede titulu. U nedelju Donald neće moći da igra u Čačku zbog žutih kartona.- Znam da bismo titulu mogli da overimo u derbiju protiv Partizana ako pobedimo u Čačku. Titula u derbiju?! To je najbolji scenario. Naši navijači, velika utakmica, naša pobeda... Šta ćete više od toga? Da u takvoj atmosferi proslavite titulu - zaključio je Donald i otišao na aerodrom da dočeka svoje princeze.

RealanS OVAKVOM IGROM NE MOŽEMO U EVROPUHolanđanin je svestan da crveno-beli igraju daleko neubedljivije nego u prvom delu sezone.- To je pitanje za trenera. Ne znam gde je problem. Borimo se, hoćemo da pobedimo, ali ne igramo onako kako znamo. Možemo bolje, to je sigurno. Ako budemo ovako igrali u Evropi, nemamo tamo šta da tražimo. Moramo više da se borimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track